Аз казах, че съм лаик Просто понякога решенията на на пръв поглед трудни проблеми идват от неспециалисти...А това видяхте ли го: "...Това започна да го прави след като смених хард диска с нов."?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колеги помогнете за един проблем с компютър
Collapse
X
-
Immortal написа:Аз казах, че съм лаик Просто понякога решенията на на пръв поглед трудни проблеми идват от неспециалисти...А това видяхте ли го: "...Това започна да го прави след като смених хард диска с нов."?Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron
Коментар
-
6ma7ka7a написа:Immortal написа:Аз казах, че съм лаик Просто понякога решенията на на пръв поглед трудни проблеми идват от неспециалисти...А това видяхте ли го: "...Това започна да го прави след като смених хард диска с нов."?Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Така да кажа сега смених вече 6 вида Windows-a пробвах го това което ти каза колега jenshen73 но след инсталването на Windows пробва да стартирам без драйвър (exe) не става пак ми показва тази грешка слагам драйварите и пак ми дава тази грешка дори не стигъм до тази стъпка коя програма ми прави проблем.Просто и аз незнам от какво е няколко вида Windows смених слагах Windos XP(от оригинален диск) и при него ми даваше тази грешка после изтеглих Windos XP SP2 и при него ми даваше грешка при отваряне на exe и накрая изтеглих Windos XP SP3 и при него същата работа инсталирах също и 2000 и при него ми даваше тази грешка.Между другото съм рус.Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron
Коментар
-
6ma7ka7a написа:Така да кажа сега смених вече 6 вида Windows-a пробвах го това което ти каза колега jenshen73 но след инсталването на Windows пробва да стартирам без драйвър (exe) не става пак ми показва тази грешка слагам драйварите и пак ми дава тази грешка дори не стигъм до тази стъпка коя програма ми прави проблем.Просто и аз незнам от какво е няколко вида Windows смених слагах Windos XP(от оригинален диск) и при него ми даваше тази грешка после изтеглих Windos XP SP2 и при него ми даваше грешка при отваряне на exe и накрая изтеглих Windos XP SP3 и при него същата работа инсталирах също и 2000 и при него ми даваше тази грешка.Между другото съм рус.Steliyan's Life!
Коментар
-
Norpheus написа:.............П.П. Относно Linux-а, и темата, помогнахме и там, и смея да твърдя доста. peho, ако желае може да потвърди.
Коментар
-
Лесният, безплатен и безболезнен начин да тестваш паметта е като изтеглиш едно UBUNTU Live CD 32bit и ползваш програмата, която може да се стартира още от началният екран - намира се най-долу.Steliyan's Life!
Коментар
-
deadairplane
-
deadairplane
-
Самолете, приятелю (викам ти така, щото нашето си е несподелена любов) ако беше чел темата на момчето, без желанието ти да се заяждаш с мен - щеше да разбереш, че е загубил доста повече време в ПРЕИНСТАЛАЦИИ на различни версии на уиндоус без да стигне до КОНКРЕТНО решение на КОНКРЕТНИЯ си проблем. Но да, любовта боляла и теб те боли, че не ти отвръщам със същото. Успокой се и ... приеми, че вече съм ти пристанал Скоро може и сватба да вдигнем. Хайде, мир любов и горе Главата!Steliyan's Life!
Коментар
-
deadairplane написа:peho написа:Потвърждавам, наистина ми беше помогнато и то много, за което съм много благодарен на LiGuru и Norpheus, които изключително много са ми помогнали за линукс.
Коментар
-
6ma7ka7a, казваш че след нова инсталация на Windows, не ще да инсталира ЕХЕ-та. После инсталираш драйвери. Добре де, тези драйвери не са ли и те ЕХЕ файлове? Много странно му звучи че успяваш да инсталираш драйвери и нито една програма... Това ме навежда на мисълта, че тези ЕХЕ-та които имаш са нещо развалени. Да си имал вирусчета преди време и да си ги лекувал с антивирусна? Изтегли си нови ЕХЕ-та и пробвай с тях.
Коментар
-
6ma7ka7a написа:Immortal написа:Аз казах, че съм лаик Просто понякога решенията на на пръв поглед трудни проблеми идват от неспециалисти...А това видяхте ли го: "...Това започна да го прави след като смених хард диска с нов."?
Коментар
-
Явор Митев
А на мен колегата jenshen73 колко ми е помагал, малииии......че чак до вкъщи идва, за да ми оправи компа. Вярно, че му е малко остър езика, но човека е с абсолютно добри намерения. От помощ към колегата, темата я превърнахте наистина в мерене на ......... Сигурен съм, че и двамата разбирате достатъчно добре тази материя, но мисля че все пак е редно повече да се обърне внимание на проблема на колегата.....отколкото да се заяждате един друг :P Абе, за вас бири няма ли бре, аааа..........
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар