Колеги имам проблем с един компютър неможе да отваря (exe) файлове но немога да разбера защо сменях няколко пъти Windows какъв ли не пробвах слагах дори и от оригинален диск и пак не става все ми дава грешка ето по надоло снимки да видите какви грешки дава.Това започна да го прави след като смених хард диска с нов.Кажете вие от какво може да е.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колеги помогнете за един проблем с компютър
Collapse
X
-
само това ЕХЕ ли като се опитваш да стартираш ти дава грешка? да не би то да е прецакано ако е така?с това можеш да анализираш логовете си и да видиш ако проблема е от драйвер:http://www.raymond.cc/blog/archives/...th-whocrashed/Fiat Marea SW 1580 16V ELX 182A4000 10/96
Moonsteppers - All over the world and beyond ...
-
Това е само примерна програма която със стартирал и други програми exe не ми отваря и в момента съм с оригинален Windows XP нямам вируси просто незнам от какво става така пробва съм Windows xp sp1,sp2,sp3;2000;.Направо съм в шах защо се появява тази грешка.Да не би някоя настройка на Биоса и аз вече незнам издухах се напълно.Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron
Коментар
-
Като начало да се пусне една проверка на оперативната памет (RAM). След това - малко реверсивно инженерство: 1. Инсталираш Windows XP на чисто2. Започваш инсталациите на драйвери и програми3. След всяка една - пробваш каква е ситуацията с изпълнение на конкретното .exe4. Ако не локализираш проблема - явно си карък 5. Ако нещо не ти е ясно - попитай отново.П.П. Изтегли UBUNTU, зашиши го на CD (гледай да е 32битово за по-голяма съвместимост) и на това CD като го пуснеш да стартира от него има Memory Test - ако мине без да избие грешка в червено - следвай горните стъпки.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
deadairplane
-
deadairplane
Реклама
Collapse
Коментар