Снега ме зарадва по скоро го очаквах с нетърпение много ме кефи как се оправлява Бравока в сняг и е най-яко приложението на ръчната направо си е зарибявка от сякъде при миналия голям сняг праих по над 300 Км на ден само от разходки по площадки и полигони
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
изненада ли ви снега.
Collapse
X
-
SokOtPraskova написа:Днес е къде, къде по-добре. Мисля скоро да изкарвам Пунтака на пътя, а и сутринта ме глобиха 10лв., защото не си дупчих билетче в селския Боянски рейс за 1 спирка, ама аз не се и дърпах, това бяха най-лесните им 10лв. в живота, гаранция. Представих си колко литра бензин са това и как съм се прецакала..Иначе много обичам да чистя сняг с метла с дълга пластмасова дръжка. Любимото ми местенце е, като стигна до огледалата..Обожавам да мета и се кефя на приложението на метлата върху снега... :D Затова може да идвам на адреси... :D
Коментар
-
Колегиии нашите пътища в цветущо състояние.Вижте линка по-долу.http://fishki.net/comment.php?id=13808Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
ntodorov написа:Какъв сняг бе хора ? Какви пет лева ?...Гледам по ТV -то и не вярвам на очите си. В Бургас няма нищо, а на 50 км. от тук коли се обръщат в преспи - визирам Петолъчката.
Коментар
-
nai7 написа:SokOtPraskova написа:Затова може да идвам на адреси... :DEx'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
SokOtPraskova написа:nai7 написа:SokOtPraskova написа:Затова може да идвам на адреси... :D
Коментар
-
nai7 написа:SokOtPraskova написа:nai7 написа:SokOtPraskova написа:Затова може да идвам на адреси... :DAlfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp
Коментар
-
la squadra azzurra написа:nai7 написа:SokOtPraskova написа:nai7 написа:SokOtPraskova написа:Затова може да идвам на адреси... :D
Коментар
-
nai7 написа:la squadra azzurra написа:Идеално, че тоя Петрол в центъра, на "Свежест", направо ми писваше с опашките! Ще се оглеждам за Брава с бял багажник ,и обещавам, ще спирам всеки пътAlfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp
Коментар
-
la squadra azzurra написа:nai7 написа:la squadra azzurra написа:Идеално, че тоя Петрол в центъра, на "Свежест", направо ми писваше с опашките! Ще се оглеждам за Брава с бял багажник ,и обещавам, ще спирам всеки път
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар