Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

изненада ли ви снега.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

SokOtPraskova написа:
    tomazo написа:
    SokOtPraskova написа:
    tomazo написа:
    карай я на мивка и готово ,иначе като цяло мен лично много ме радва тоя сняг ,да натрупа още и още и още
    Айде да спира а! Мен не ме изненада, мен ме ядоса много Отново проблеми с крака, отново патерици
    какви патерици бе чадо ,трябва да си като млада газела да припкаш ?? освен да те водя на доктор ? тони георгиев ,хубенов ,мишо илиев -ориентирай се щом имаш проблеми с крака.и няма да ти пука че има 2 метра сняг
    Щ’ти лепна един!
    разбирам ,че си емоционална ,ама трябва да намалиш цигарите (излиза ти дим от носа ) :D
    фиатче Браво 2.0

Коментар

tomazo написа:
      разбирам ,че си емоционална ,ама трябва да намалиш цигарите (излиза ти дим от носа ) :D
      Не пуша. Сори за спама..
      Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

SokOtPraskova написа:
        Най-яко се чисти кола с метла с дълга дръжка, от тия пластмасовите..направо е жестоко, мога цял ден да чистя коли с такава.. :D
        Жалко че във Бургас няма иначе колкото си ми хубава веднага ти намирам такава метла да ми изринеш колата.

Коментар

Абе хора ква изненада ... от началото на седмицата говорят за тез снегове
          Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
          Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
          Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

К’ъв сняг казахте? При нас си е + температурата, и неам идея за кво говорите...
            Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Мен снега ме изненада с чаша червено вино и хубаво мезе.В Казанлък е голяма проклетия няма никакъв сняг.Е хайде има 1-2 см.
              Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
              Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

re

"Абе хора ква изненада ... от началото на седмицата говорят за тез снегове " :P Изненада е Май месец ако завали
                I drift not because it is a quicker way around a corner, but it is the most exciting way......

Коментар

Мен определенно не ме е изненадал,но явно фирмите който трябваше да се погрижат за почистването и опесачаването отново бяха неподготвени Да не говоря колко време нямаше токНо все пак това е България
                  "Умният човек не вярва на всичко което чуе,
                  не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."

Коментар

Lane Staley написа:
                    Не ме изненадала, но утре пътувам за:http://www.hotelzdravetz.com/index.p...1&prm=homeЩе ви докладвам за възможностите на Кашкай да пребори снега в понеделник.
                    Днес се разхождахме с един Кашкай - голяма трагедия май нормална кола с 4 ри зимни гуми се справя по-добре, така че не разчитай на това че е 4 х 4.

Коментар

nikki_sixx написа:
                      К’ъв сняг казахте? При нас си е + температурата, и неам идея за кво говорите...
                      В България има сняг, а за Варна не знам Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
                      Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

Пфф... аман от тоя сняг, сутринта докато изчистя 30 см сняг направо умрях от нерви...
                        Продавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
                        Punto. 1.2 16v. 86hp+

Коментар

Какъв сняг бе хора ? Какви пет лева ?...Гледам по ТV -то и не вярвам на очите си. В Бургас няма нищо, а на 50 км. от тук коли се обръщат в преспи - визирам Петолъчката.
                          A17DTС/S
                          Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Това не е негова кола, нито снимката е негова

Коментар

Каква изненада, яхме си предупредени, аз лично тъи като живея на стръмна улица бях се паркирал надолу с муцуната , вчера сутринтта 20мин. разривам сняг и 10мин. бутах закъсали коли по улицата, защото нямаше как да изляза . Но мисля, че с чистенето на снега ще намеря решение, ще звъня на Сокчето да идва да ми я чисти преди работа . Мисля, че улиците бяха почистени просто трябва да се кара с повишено внимание .
                              Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW

Коментар

Днес е къде, къде по-добре. Мисля скоро да изкарвам Пунтака на пътя, а и сутринта ме глобиха 10лв., защото не си дупчих билетче в селския Боянски рейс за 1 спирка, ама аз не се и дърпах, това бяха най-лесните им 10лв. в живота, гаранция. Представих си колко литра бензин са това и как съм се прецакала..Иначе много обичам да чистя сняг с метла с дълга пластмасова дръжка. Любимото ми местенце е, като стигна до огледалата..Обожавам да мета и се кефя на приложението на метлата върху снега... :D Затова може да идвам на адреси... :D
                                Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

Working...
                                X