SokOtPraskova написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
изненада ли ви снега.
Collapse
X
-
Абе хора ква изненада ... от началото на седмицата говорят за тез снеговеAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Мен определенно не ме е изненадал,но явно фирмите който трябваше да се погрижат за почистването и опесачаването отново бяха неподготвени Да не говоря колко време нямаше токНо все пак това е България"Умният човек не вярва на всичко което чуе,
не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."
Коментар
-
Lane Staley написа:Не ме изненадала, но утре пътувам за:http://www.hotelzdravetz.com/index.p...1&prm=homeЩе ви докладвам за възможностите на Кашкай да пребори снега в понеделник.
Коментар
-
nikki_sixx написа:К’ъв сняг казахте? При нас си е + температурата, и неам идея за кво говорите...Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.
Коментар
-
Пфф... аман от тоя сняг, сутринта докато изчистя 30 см сняг направо умрях от нерви...Продавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
Punto. 1.2 16v. 86hp+
Коментар
-
Каква изненада, яхме си предупредени, аз лично тъи като живея на стръмна улица бях се паркирал надолу с муцуната , вчера сутринтта 20мин. разривам сняг и 10мин. бутах закъсали коли по улицата, защото нямаше как да изляза . Но мисля, че с чистенето на снега ще намеря решение, ще звъня на Сокчето да идва да ми я чисти преди работа . Мисля, че улиците бяха почистени просто трябва да се кара с повишено внимание .Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW
Коментар
-
Днес е къде, къде по-добре. Мисля скоро да изкарвам Пунтака на пътя, а и сутринта ме глобиха 10лв., защото не си дупчих билетче в селския Боянски рейс за 1 спирка, ама аз не се и дърпах, това бяха най-лесните им 10лв. в живота, гаранция. Представих си колко литра бензин са това и как съм се прецакала..Иначе много обичам да чистя сняг с метла с дълга пластмасова дръжка. Любимото ми местенце е, като стигна до огледалата..Обожавам да мета и се кефя на приложението на метлата върху снега... :D Затова може да идвам на адреси... :DEx'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар