Вчера пътувам от Шумен за София. От Търново почна да вали яко сняг и движението беше ужасно. пътищата естествено неразчистени. Добрах се до София без проблеми. Обаче свърши ми течността за чистачки, спирам аз на една бензиностаннция да налея течност и о ужас!! неможе да се отвери капака на колата от лед имаще поне 1 см лед, вижте на снимката! И днес все още немога да си налея течност за чистачки, нмера въобще не се вижда. Трябва с горелката да се отваря този капак.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
изненада ли ви снега.
Collapse
X
-
Re: изненада ли ви снега.
mitakkk написа:Вчера пътувам от Шумен за София.... неможе да се отвери капака на колата от лед имаще поне 1 см лед, вижте на снимката! И днес все още немога да си налея течност за чистачки, нмера въобще не се вижда. Трябва с горелката да се отваря този капак.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Егати, не мога да асимилирам видяното Чак ми се вижда невъзможно.Ади, душичко, честита нова придобивка! Кога ще й врътна едно кръгче ? Yellow_Flash_Colorz_PDT_45www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
-
Не ме изненадала, но утре пътувам за:http://www.hotelzdravetz.com/index.p...1&prm=homeЩе ви докладвам за възможностите на Кашкай да пребори снега в понеделник.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Мен снега не ме изненада, но всичките снегопочистващи фирми като че ли бяха изненадани и така и не извадиха техниката да почистят пътищата. В момента из цяло ВТ е заснежено и заледено като на много места леда е с дупки дълбоки по над 10см. по-приятно е усещането да караш офроуд отколкото по пътя.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
SokOtPraskova написа:tomazo написа:карай я на мивка и готово ,иначе като цяло мен лично много ме радва тоя сняг ,да натрупа още и още и ощефиатче Браво 2.0
Коментар
-
tomazo написа:SokOtPraskova написа:tomazo написа:карай я на мивка и готово ,иначе като цяло мен лично много ме радва тоя сняг ,да натрупа още и още и ощеEx'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
От една седмица тръбят за този сняг и едва ли е изненадал някай :D В Карлово даже температурите са над нулата и е киша до ушите Дано тази вечер да го затегне малко в минус.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар