Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

изненада ли ви снега.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

изненада ли ви снега.

Вчера пътувам от Шумен за София. От Търново почна да вали яко сняг и движението беше ужасно. пътищата естествено неразчистени. Добрах се до София без проблеми. Обаче свърши ми течността за чистачки, спирам аз на една бензиностаннция да налея течност и о ужас!! неможе да се отвери капака на колата от лед имаще поне 1 см лед, вижте на снимката! И днес все още немога да си налея течност за чистачки, нмера въобще не се вижда. Трябва с горелката да се отваря този капак.
    Прикачени файлове

Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 Мама мия, вкарвай я някъде на топло ако има да се размрази
    now. BMW E39 523i '98 170hp
    ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
    ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

мноо яко и моита така стана миналата год. ама при теб е по -въздействащо щщото е джип. между другото така май не може добре да се охлажда и мое да иска д апрегрява
      Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
      Fiat Bravo'97 1,6 16v
      Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Re: изненада ли ви снега.

mitakkk написа:
        Вчера пътувам от Шумен за София.... неможе да се отвери капака на колата от лед имаще поне 1 см лед, вижте на снимката! И днес все още немога да си налея течност за чистачки, нмера въобще не се вижда. Трябва с горелката да се отваря този капак.
        Полей го внимателно със студена или хладка вода, че резките температурни разлики могат да направят някаква беля.
        Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

карай я на мивка и готово ,иначе като цяло мен лично много ме радва тоя сняг ,да натрупа още и още и още
          фиатче Браво 2.0

Коментар

tomazo написа:
            карай я на мивка и готово ,иначе като цяло мен лично много ме радва тоя сняг ,да натрупа още и още и още
            Айде да спира а! Мен не ме изненада, мен ме ядоса много Отново проблеми с крака, отново патерици
            Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

Мда и мен не ми свети лампата за ръчната и си тръгнах и в 1 завой намалявам на 2ра без газ и опаа в бордура и докато се чуда кво става , гледам ръчната дръпната
              Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
              Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
              Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

Егати, не мога да асимилирам видяното Чак ми се вижда невъзможно.Ади, душичко, честита нова придобивка! Кога ще й врътна едно кръгче ? Yellow_Flash_Colorz_PDT_45
                www.CarProfi-BG.com
                Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
                Зареждане и ремонт на автоклиматици.
                Най-атрактивните цени в София!

Коментар

Не ме изненадала, но утре пътувам за:http://www.hotelzdravetz.com/index.p...1&prm=homeЩе ви докладвам за възможностите на Кашкай да пребори снега в понеделник.
                  like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Мен снега не ме изненада, но всичките снегопочистващи фирми като че ли бяха изненадани и така и не извадиха техниката да почистят пътищата. В момента из цяло ВТ е заснежено и заледено като на много места леда е с дупки дълбоки по над 10см. по-приятно е усещането да караш офроуд отколкото по пътя.
                    --Старата ръжда любов не хваща!--
                    156 sportwagon 1,9 jtd 115
                    ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

SokOtPraskova написа:
                      tomazo написа:
                      Айде да спира а! Мен не ме изненада, мен ме ядоса много Отново проблеми с крака, отново патерици
                      какви патерици бе чадо ,трябва да си като млада газела да припкаш ?? освен да те водя на доктор ? тони георгиев ,хубенов ,мишо илиев -ориентирай се щом имаш проблеми с крака.и няма да ти пука че има 2 метра сняг
                      фиатче Браво 2.0

Коментар

tomazo написа:
                        SokOtPraskova написа:
                        tomazo написа:
                        какви патерици бе чадо ,трябва да си като млада газела да припкаш ?? освен да те водя на доктор ? тони георгиев ,хубенов ,мишо илиев -ориентирай се щом имаш проблеми с крака.и няма да ти пука че има 2 метра сняг
                        Щ’ти лепна един!

Коментар

От една седмица тръбят за този сняг и едва ли е изненадал някай :D В Карлово даже температурите са над нулата и е киша до ушите Дано тази вечер да го затегне малко в минус.
                          Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

От четири дена джиткам със служебни коли и днеска, като тръгнах да се прибирам ....
                            Прикачени файлове
                            Fiat Marea weekend

Коментар

Най-яко се чисти кола с метла с дълга дръжка, от тия пластмасовите..направо е жестоко, мога цял ден да чистя коли с такава.. :D

Коментар

Working...
                              X