Май народа съвсем изперка,Тия дни някой свил тасовете на Пунтото на жена ми.Вид и състояние: От най-обикновените, от 15-20лв. комплекта. Карани поне 3 години, закрепени деликатно със свински опашки, всички поохлузени, 2 бр, от които спукани, четирите броя тасове с две и половина емлблеми на Фиат(1.5 емблеми скъсани и паднали). Абе с две думи ме беше яд да ги гледам, но докато купя нови зимата дойде и реших да ги сменям пролетта. А ето че някой имал крещяща нужда от точно такива фиатски тасове. Добре де хора, за къкъв чеп са му(Ви). Сигурен съм, че съвсем са се разпаднали в момента на поставянето на наточената му фиатка, и най-малко са му е вдиганали конете поне с 30-40. Мисля, че не съм му и ядосан, направо го съжалявам човечеца, дотолкова, че ми идва да го намеря и да му подаря чисто нови. Всъщност даже съм му благодарен, че ме накара да си вдигна задника и да вземе читави такива.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пазете си тасовете и в София!
Collapse
X
-
Е тва вече е информация Чувствам се удовлетворен!Значи не само в Ямбол крадем тасове Ние поне крадем оригинални и нови, а не пукнати и олющени фалшификати А каква е вероятността тасовете просто да са паднали сами? ПОне на мен лично ми се е случвало, като бях с тасове едно време на Темпрата. За един ден загубих 2 броя...
-
Immortal написа:А каква е вероятността тасовете просто да са паднали сами? ПОне на мен лично ми се е случвало, като бях с тасове едно време на Темпрата. За един ден загубих 2 броя...Lupo - The Monster
Е83 3D
Коментар
-
SHB написа:Sev написа:и ако кажеш как се пазят тасове, цена няма да имаш :DAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Ми чакай да питам комшито,че на него за една година 3 пъти му откраднаха джантитеAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар