зимата ни изненада и през Фефуариабе и тука у банкя е голем снег
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еииии веднъж да ни изненада зимата
Collapse
X
-
Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
-
PASSARELLA написа:Боцко не е ли минал с лопата сутринта!?Brava 103HP
''Фиата тръгва там където Голфа спира''
Коментар
-
PASSARELLA написа:Винаги съм се чудел - откъде по дяволите Бойко да знае, че посред февруари може да паднат 15-ина санта сняг!? Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Айде кажете ми!? Защо му се сърдите!!!Не стават така нещата, другари! Не стават!Освен това, снегът който виждате по улиците Бойко го беше прибрал, но те пак го пуснаха!Manowar forever!
Коментар
-
Немога да ви разбера какво ревете толкова , нормална ситуация при снежни бури и обилен снеговалеж. По цял свят ги дават тези ситуации при паднал сняг . Ню Йорк се предадоха при 20см. сняг преди месец :D и бяха блокирани за два дена.Преди 10 дни в Лондон имаше също около 20см. сняг при тях всичко се управи за седмица почистване даже не работеха градския транспорт а с това и повечето лондончани не отидоха на работа . Както виждате в така наречените бели страни ситуацията някой път е позле и от колкото при нас.Няма такъв комфорт който искате да ви се предлага при всеки снеговалеж За да бъде всичко наред и почистено ,техниката за почистване трябва да се умножи по 3 . Никой няма да направи такава инвестиция , нерентабилно еФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Копеуета - вий сте ненормауни...Как пък не ви омръзна да мрънкате за всекви неща? Как пък поне веднъж не ви мина през акъла да хванете вилите и мотиките и... НАПРЕД!?Ей... започвам да водя статистика... и след 10-тина годинки ше издам книга - заклеам се.Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
PASSARELLA написа:Atanas71 написа:Никой няма да направи такава инвестиция , нерентабилно еФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Гледах новините и се чудя и се мая. Затворен Петрохан - не, те щели да тръгнат щото те си го знаели прохода. Ама лавина паднала - не не, те били свикнали. После ау що няма кой да дойде да ни спаси. Аз не видях проблем с движението, видях закъсали тирове по джапанки. Днеска жена ми се оплаква - карам вика по Аспаруховия мост, вали из ведро, а около мен прелитат с по 100км/ч. Убеден съм че 3/4 от проблемите в момента са заради ей такива ’убедени’ и ’знаещи пътя’ къде са тръгнали и са задръстили пътя на техниката. Цяла седмица се тръби какво ни чака, че не се препоръчва да се пътува - все едно им казаха ’тръгнете всички’.Колко от тези всичките ревящите си изринаха снега пред вкъщи (ама не в дворчето нали, за тротоара говоря)? И след като реват за наказания, закони и т.н., готови ли са да си платят глобата за непочистено пред входа, магазина..? Или ако може законите да важат за другите, па ние да минем ниско.
Коментар
-
Вчера ходих на работа с колата. На отиване в 6.50 нищо особено. Само дето станах на снежен човек докато бутах един мерцедес. Много е подходящо задното задвижване за такива ситуации Прибрах се без никакви емоции докато не влязох в квартала. Тук вече си спретнахме групово боксуване на едно кръстовище с още 7-8 коли. Изключително забавно - всеки псува и вика дайте път, некадърници, да ви покаже батко ви пич как се минава и после започва и той да боксува. Бяха излъскали леда като огледало Спрях на 50 метра от обичайното си място встрани от пътя в подножието на едно стратегическо възвишение комбинирано със завой, което могат да изкачат само 4x4. След час и половина пак слязох да видя как са нещата и видях същата ситуация, но вее с други играчи Моля се само някоя нахъсана мацка да не ме блъсне от престараване с газта Явно лугата им е много ценна и стига само за централните булеварди.She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
ls1 написа:Гледах новините и се чудя и се мая. Затворен Петрохан - не, те щели да тръгнат щото те си го знаели прохода. Ама лавина паднала - не не, те били свикнали. После ау що няма кой да дойде да ни спаси. Аз не видях проблем с движението, видях закъсали тирове по джапанки. Днеска жена ми се оплаква - карам вика по Аспаруховия мост, вали из ведро, а около мен прелитат с по 100км/ч. Убеден съм че 3/4 от проблемите в момента са заради ей такива ’убедени’ и ’знаещи пътя’ къде са тръгнали и са задръстили пътя на техниката. Цяла седмица се тръби какво ни чака, че не се препоръчва да се пътува - все едно им казаха ’тръгнете всички’.Колко от тези всичките ревящите си изринаха снега пред вкъщи (ама не в дворчето нали, за тротоара говоря)? И след като реват за наказания, закони и т.н., готови ли са да си платят глобата за непочистено пред входа, магазина..? Или ако може законите да важат за другите, па ние да минем ниско.FIAT Marea 1.8 16V ELX
Коментар
-
Явор Митев
Вчера към 3 следобед тръгнах от София за Габрово....имам зимни гуми отпред - новички, но отзад съм с летните джапанки. Притеснявах се много как ще е на Витиня. Мислех си "-Витиня да мина и съм се прибрал".....да ама не. както често се случва в живота, бях изненадан точно там, където най-малко очаквах.На "околомръсното" точно на отбивката за богровите, пред мен един силистренец с опелче по джапанки се завъртя и заби в мантинелата. Едвам го изтикахме. От там нататък - никакви проблеми. На Витиня горе при тунелите с ниска скорост и внимателно, се минава спокойно. Забелязах обаче, че в другото платно, за към София, беше ад. Имаше мисля че два тира, които явно бяха затворили пътя, защото след тях опашката беше километри. 30-40 км преди края на магистралата, пътя беше идеален. Изпреварих на едно място две цистерни с около 110. В момента обаче, в който слязох от магистралата, настана ада. Карах по бяло платно. Пътя в ужасни бабунки, изпопадаха ми пломби, кариеси......много често забелязвах коли в канафките, без хора около тях. Най-странното бе, че ни подминаха около осем снегорина, с вдигнати лопати. На няколко пъти спирахме за по минута-две. ТИР-овете слагаха вериги преди всеки баир. Имах чувството че след баира ги махат и на следващият отново ги слагат. Докато чаках на едно място, видях тир, който беше извън платното точно след Б.извор.....бях на около два метра точно до гумата му. Лятна джапанка, че и изтъркана. Как тръгват тия хора, незнам.След големият баир преди Севлиево, пътя беше идеален. Държах си 80 без притеснения, след което завих към Севлиево. И там се почна с ужасите. Целият град почистен като да е минал срегорина половин час след снеговалежа и после аут,.....пие си ракииката някъде. Ужасни бабуни, огромни....изхвърлят те от пътя. Пред мен и зад мен гледам плаващи фарове, като в някакъв импровизиран балет. Мисля че от София до Севлиево пътувах по-кратко време, отколкото Севлиево - Габрово.Пристигнах под блока точно в 7.30, забих колата в една пряспа под терасата и я зарязах там. Днес ще я разривам, че трябва да се прибирам към Варна.Имам много снимки, но ще ви ги показвам като се прибера, няма как да ги сваля тук.Поздрави на всички и ми стискайте палци, че незнам каква е обстановката към Варна, където иначе жена ми каза, че няма сняг, но е студено.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар