Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Случка с ЕКО

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Бих посъветвал всички да спрат да спорят с моралистите като Lane Staley, защото и те не знаят май до къде им се простира моралът. В защита на което ще кажа, че аз също работя с клиенти и в моя случай всеки един от тях трябва да го търпя най-малко 1 час, независимо дали ми харесва или не. Случвало ми се е да ми звънят в 1 и половина през ноща да ме питят "защо светна червената лампичка"... Е как да не побеснея, след като при изпълнение на моите задължения съм обеснил защо се случва еди какво си, дал съм упътване на БЪЛГАРСКИ език и някой го е мързяло да погледне... Работата тук принципна. Особено, когато говорим за пари е най-принципна. За пример - в дискотеките никога нямат да връщат дребни. Малка водка с кола е 7 лв, даваш 10 и в отговор получаваш усмивка... Пет малки с 5 коли и се оказва, че си назад още 3 малки по тази схема на изнудване. Тогава съм убеден, че Lane Staley ще си забрави морала, защото тогава ще го бръкнат на 6, не 12, не 18 стотинки, с които попринцип и кафе не може да си купи. Независимо от сумата, схемата е една и съща и не говори за грам коректност. Та оставете си морала настрани и спрете да се биете в гърдите колко сте ларш, че нали ви гледам как само се мотате насам и натам за карти с отстъпки за какво ли не...
    www.CarProfi-BG.com
    Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
    Зареждане и ремонт на автоклиматици.
    Най-атрактивните цени в София!

Коментар

Crush, в случая не аз а вие сте моралисти. А ти изобщо не си в позиция да обсъждаш моя морал. Мен ми е интересно толкова ли сте принципни и към себе си? Вие сте безупречни предполагам. Когато се налага правя забележки, вдигам и скандали. Интересно ми е друго - погледнато отстрани нищо от това, което колегата е описал не е чак толкова страшно. Нито оправдава загубата на време ( освен ако го нямаш в излишък ) да пишеш писма и не знам си какво. Това дори не изглежда като борба с вятърни мелници, че да се възхитя. Прилича ми на една крива сутрин, в която някой изнервен гражданин си го изкарва на някого, после се ядосва, че не му обръщат внимание и пише до всички възможни инстанции. Получава обаждане, чуства се удовлетворен и решава да го сподели с нас. Добре, възхищавайте му се, похвалете го. Аз обаче не съм впечатлен. Хайде да спрем спора - колегата е получил морално удовлетворение, това е най-важното.
      like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Ти сам каза, че просто ти "прилича". Дудулия достатъчно ясно няколко поста по-напред изложи мотивите си, които всички разбраха. Първоначално и аз бях малко на твоето мнение, но в последствие се разубедих като почетох по-задълбочено какво се опитва да каже. И защо да не мога да обсъждам евентуални твои изблици и прояви? Аз да съм ти забранил да го правиш? Все пак сме участници в обществен форум...
        www.CarProfi-BG.com
        Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
        Зареждане и ремонт на автоклиматици.
        Най-атрактивните цени в София!

Коментар

Истината е, че у нас точноста не е на такова ниво като в Германия например.Копирам едно мнение от темата за картите, защото по-важното е дали горивата наистина са с нормално качество:
          snake написа:
          niko_ymn написа:
          Snake, само една подробност - от трите вида бензин - може ли да споделиш от кой си зареждал? Евтиния 95, по-скъпия95 или 98?
          Обикновения А95, по-евтиния от двата. Колата наистина върви много добре, а аз претендирам, че я усещам: мощност, ряз, ниски обороти, без чукане на аванса или детонации при гасене, просто всичко е Ок. Засега впечатленията ми са много добри ! Само разхода още не съм засякал, но скоро и това ще стане.
          И аз зареждам от същия. От вървежа не мога да се оплача, но май съм прекалил с настъпването и топленето с парното на място, и хлъзгане по завоите, защото нещо не ми излезе добре разхода и още няколко пъти трябва да заредя за да се убедя, че е нормален.
          Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
          http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

Последния път в "Еко" май ме послъгаха с литрите - с 10 литра - 60 км!

Коментар

Това при колегата ///// прекалено много прилича и на моя засечен разход (пълно-до-пълно)- почти толкова го изкарах и аз - около 16,69 е и при мен, и реших, че нещо друго не е наред ... но като заредя само с ЕКО и след нормално каране пак ще мога да пиша със сигурност. Първото замерване на разход с техния обикновен ми беше излязло 11,5 градско. Ще видим третото как ще бъде.П.С. Заредих след още 275 км трети път до горе (само от тяхния евтин 95) и се оказа, че 39 литра ги няма или разход 14,2 на сто този път ...

Коментар

Зареждах само от Еко и разхода ми на по-скъпия 95 падна до 7,5 извънградско с настъпване макс до 130 км/ч , частично на магистрала и частично из планината. Как Ви се вижда точноста на колонките за най-евтиния (за качеството на горивото няма спор, но количеството нещо ме съмнява)?

Коментар

Аха - и при мен разхода на обикновения 95 е свръх-голям! Последния път по съвет на колегата phoenix, заредих от бензиностанция на ромпетрол! Вика - разхода ми падна от 10 на 8 в града при същата тяга на двигателя! Та сложих 98 от там и колата като се спъна - не мога да си я позная! До тук най-много съм доволен от петролския 96 екстрафорс!

Коментар

Преди малко се върнах от Белоградчик. Общо съм минал 900км, от които 150 са само по магистрала (по Тракия от Ихтиман до София и по Хемус от София до Ботевград, това и в двете посоки разбира се).Засечката е точна защото я пълних до капачката, буквално да се вижда бензина. Извън града съм се движел с 80-100, а по магистралите 120, държах си ги постоянно с изключение на тунелите на Хемус. Имам и малко градско в София ама са 10-15км без особено да съм чакал по светофарите.Разхода ми за тези километри е 6.74л/100км, но за мен си е 7л/100км защото не можеш да минеш един и същ маршрут два пъти по един и същи начин.Иначе ако не карам по магистрала разхода ми е 6л/100км. Разбира се при скорост 80-100, не повече.Заредих и двата пъти от Лукойл
                    Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
                    Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше

Коментар

ilko-gd чудесен разход, но темата е за ЕКО.
                      "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                      Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

///// написа:
                        Последния път в "Еко" май ме послъгаха с литрите - с 10 литра - 60 км!
                        Пфф и при мен така веднъж след зареждане на ЕКО Сребърна.Иди го разбери с количеството ли ни лъжат, или колите са ни скапани
                        http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
                        Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
                        FIAT БРАВО 1.2 16v
                        ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
                        FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

Working...
                        X