Ха ха, все се каня да го снимам този блок, и все като минавам от там не си нося фотото Всъщост този блок се води в ж.к "Райна княгиня", като се води блок 20, но на практика е единствен за този "комплекс" Доколкото знам, скоро се обсъждаше събарянето му.То там няма (вече) течаща вода. Ток все още, незнайно откъде има.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПАЗЕТЕ СИ ТАСОВЕТЕ като ходите в ЯМБОЛ :(
Collapse
X
-
Колеги, държа да отбележа, че нямам нищо против Ямбол..това един страхотен град с много красиви жени...Пуснах темата, защото адски много се ядосах, карам повече от година с въпросните тасове, колата ми е с Ловешка регистрация ( жената е от Ловеч, а нали знаете от където е жената там и родата хаха, но това е друга тема) Тук в София ( Овча купел) не съм имал проблеми с тази и предната ми кола, дори се е случвало да забарвям отключена. А Фиата съм го спирал и нощшувал в какви ли не квартали на София и никакъв проблем. А тасовете скоро си ги бях "възтановил" Ихграх си един ден на ги шкуркам и боядисвам, бяха станали като нови...Относно как съм ги маркирал...няма как да обясня, още повече че е от вътрешната страна..стар навик да си маркирам някой неща... ама все тая...здарве да е...вече търся нови, ако някой има да споделиEx - Fiat BRAVA 1,6 16V 103ph
Now - Fiat PALIO 1,9 JTD 80ph
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар