Предполагам че нее само в Ямбол, но да Ви кажа, КОлеги, пазете си тасовете акто сте в ЯМБОЛ...бяха страхотни оригинални ( на снимаката от аватара се виждат) ... да му мисли този който ми ги гепил..маркирал съм ги и мога да ги позная,....Сори за Спама...възмутен съм, сега карамс некви грозни тасове, дето ипопадаха по - БГ пътищата
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПАЗЕТЕ СИ ТАСОВЕТЕ като ходите в ЯМБОЛ :(
Collapse
X
-
В Ямбол фиатите не са толкова много - ако някой ги е гепил за собствена употреба - ще се намерят. Ако е решил да ги продава (което ми се струва малко вероятно) - вероятно ще цъфнат в интернет. Я кажи с какво си ги маркирал да се оглеждамСори колега, но в Ямбол наистина се краде много. Сума хора изпищяха, че са им свили бензина, полицията знае кои са, но не могат да ги хванатв крачкаВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Ха ха, не защото съм от Ямбол, ама заглавието на темата ти е много зле. Като ходите в Ямбол си сваляйте тасовете, че много се краде, в другите градове може и да не си заключвате колите. Лош късмет и дано си ги познаеш някой път и да му счупиш пръстчетата на копеленцето.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Първо - в Ямбол вече се карат доволно много ФИАТи. Само една снимка от терасата ако ви направя на паркинга пред блока, ще видите, че поне 30% от колите са ФИАТи.Второ - аз пък като човек, който обикаля много, мога да ви кажа, че нивото на такъв вид кражби в Ямбол е супер ниско.Няколко пъти са ми обирали кола, и винаги това е ставало в Пловдив, и то в центъра му - на пресечка на Гладстоун. Единия път ги хванаха - някакви наркоманчета бяха.Навсякъде има крадци, то е ясно, но в по-малките градове, като Ямбол, по принцип се знаят и бързо ги хващат.А тасовете и чистачките може да ви ги вземе всеки. Не е необходимо да са професионални крадци. На някой са му харесали - и айде Аз съм си забравял колата отключена, с панела на ЦД-то оставен на мястото му, и сутринта всичко си е било както съм го оставил.Забравял съм си ключовете да висят на вратата, сутринта съм ги намирал хвърлени на седалката, без да липсва нещо.Така че - навсякъде има мърша, едва ли в Ямбол е повече от другаде. Тази тема леко ме обижда... (както едно време някой се беше обидил, като бях казал че София е един супер мръсен и претъпкан град...)Има квартали в Ямбол, където наистина е опасно да се оставя каквото и да било на улицата - например ж.к.Бенковски. Отделен е от града от циганската махала, и там наистина много се пипа. Ако там е била колата на колегата, мисля че леко се е разминал Пък колега, ако опишеш по-подробно тасовете си (къде и как си ги маркирал), ако мерна такива, ще ги огледам, ако е възможно. Ще запиша номера на колата и ще ти го пратя.
Коментар
-
Да се включа и аз, малко обиден по темата. За 15 години съм сменил 4 автомобила, които неизменно нощуват на паркинг или на улицата пред жилищата, в които съм живял в Ямбол. За всичките тези 15 години са ми крали единствено стъклата на стоповете на Фиат Регата. А и едни много хубави рекламни капачки за винтилите, които си купих за спомен от Гърция, но вероятно това беше хлапашка работа, зщото ми бяха взели 2бр., а другите 2 ми бяха оставили. Общо взето в града малко се краде. Много често забравям вечер колата отключена, но никой слава богу, не се е опитвал да влиза в нея. Дори нямам спомен някоя от колите ми да е драскана или удряна на паркинг. А бе Ямбол си е град със затихващи функции. То хора не останаха в него, та камо ли крадци.Peugeot 301
Punto 1.9 JTD - на жената
Коментар
-
Колега по спокойно с обвиненията ,първо в ЯМБОЛ има доста фиати в това число и моят и ако си мислиш че в София не се краде и то много повече значи говорим за друга даржава с град сооия в нея, та хаиде да не се обвиняваме кой град се краде повече.преди FIAT-BRAVO1.9JTD сега FIAT-MAREA1.8-16v
Коментар
-
Immortal написа:Първо - в Ямбол вече се карат доволно много ФИАТи. Само една снимка от терасата ако ви направя на паркинга пред блока, ще видите, че поне 30% от колите са ФИАТи.Второ - аз пък като човек, който обикаля много, мога да ви кажа, че нивото на такъв вид кражби в Ямбол е супер ниско.Няколко пъти са ми обирали кола, и винаги това е ставало в Пловдив, и то в центъра му - на пресечка на Гладстоун. Единия път ги хванаха - някакви наркоманчета бяха.Навсякъде има крадци, то е ясно, но в по-малките градове, като Ямбол, по принцип се знаят и бързо ги хващат.А тасовете и чистачките може да ви ги вземе всеки. Не е необходимо да са професионални крадци. На някой са му харесали - и айде Аз съм си забравял колата отключена, с панела на ЦД-то оставен на мястото му, и сутринта всичко си е било както съм го оставил.Забравял съм си ключовете да висят на вратата, сутринта съм ги намирал хвърлени на седалката, без да липсва нещо.Така че - навсякъде има мърша, едва ли в Ямбол е повече от другаде. Тази тема леко ме обижда... (както едно време някой се беше обидил, като бях казал че София е един супер мръсен и претъпкан град...)Има квартали в Ямбол, където наистина е опасно да се оставя каквото и да било на улицата - например ж.к.Бенковски. Отделен е от града от циганската махала, и там наистина много се пипа. Ако там е била колата на колегата, мисля че леко се е разминал Пък колега, ако опишеш по-подробно тасовете си (къде и как си ги маркирал), ако мерна такива, ще ги огледам, ако е възможно. Ще запиша номера на колата и ще ти го пратя.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Immortal написа:П.С. Чак пък чист... По-чист град от Сливен в България аз лично не съм виждал.Brava 1.6 ELX
Коментар
-
Immortal написа:П.С. Чак пък чист... По-чист град от Сливен в България аз лично не съм виждал.ruNNer написа:Пък в Ямбол винаги ме е шокирал един блок в Бенковски:Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар