Бих отишъл на концерта на Мадона с удоволстие, въпреки че не съм й фен! Все пак изпълнители като нея се броят на пръстите на едната ръка!А относно концертите - ходил съм на повече от 60-70 може би, не съм сигурен в точният им брой.Първият ми концерт беше на МЕТАЛИКА в далечната 1999 година в Пловдив, последният КРИЕЙТЪР, а между тях - мнооого!Да отидеш на концерт на любима група е невероятно преживяване!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Концерта на Мадона.
Collapse
X
-
Humppa
-
lilimnwr написа:BolgAryan написа:lilimnwr написа:dudulia написа:Искам да попитам тези които се изказват,че е луда работа да се плаща за този концерт,дали някога са ходили на концерт различен от чалга?Определено си струва да се дадат тези пари за Мадона!Аз не съм и фен,но с удоволствие бих отишъл на този концерт.Усещането след подобни концерти е невероятно!
Коментар
-
Humppa написа:Бих отишъл на концерта на Мадона с удоволстие, въпреки че не съм й фен! Все пак изпълнители като нея се броят на пръстите на едната ръка!А относно концертите - ходил съм на повече от 60-70 може би, не съм сигурен в точният им брой.Първият ми концерт беше на МЕТАЛИКА в далечната 1999 година в Пловдив, последният КРИЕЙТЪР, а между тях - мнооого!Да отидеш на концерт на любима група е невероятно преживяване!
Коментар
-
BolgAryan написа:lilimnwr написа:BolgAryan написа:lilimnwr написа:dudulia написа:Искам да попитам тези които се изказват,че е луда работа да се плаща за този концерт,дали някога са ходили на концерт различен от чалга?Определено си струва да се дадат тези пари за Мадона!Аз не съм и фен,но с удоволствие бих отишъл на този концерт.Усещането след подобни концерти е невероятно!Manowar forever!
Коментар
-
Humppa
Immortal написа:Humppa написа:Бих отишъл на концерта на Мадона с удоволстие, въпреки че не съм й фен! Все пак изпълнители като нея се броят на пръстите на едната ръка!А относно концертите - ходил съм на повече от 60-70 може би, не съм сигурен в точният им брой.Първият ми концерт беше на МЕТАЛИКА в далечната 1999 година в Пловдив, последният КРИЕЙТЪР, а между тях - мнооого!Да отидеш на концерт на любима група е невероятно преживяване!
Коментар
-
Humppa
BolgAryan написа:Таря.... come on...
Коментар
-
Първия ми концерт беше далечната 1992г. 10ти септември - Варна - стадиона - бог Ян Гилън!!! После спах на плажа.. ех спомени... Е... като не броим концерти на ФСБ, Щурците, оркестър Контрол, Сигнал и т.н. през комунизЪма...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Humppa
kiro_of_the_day написа:Първия ми концерт беше далечната 1992г. 10ти септември - Варна - стадиона - бог Ян Гилън!!! После спах на плажа.. ех спомени... Е... като не броим концерти на ФСБ, Щурците, оркестър Контрол, Сигнал и т.н. през комунизЪма...
Коментар
-
Humppa написа:kiro_of_the_day написа:Първия ми концерт беше далечната 1992г. 10ти септември - Варна - стадиона - бог Ян Гилън!!! После спах на плажа.. ех спомени... Е... като не броим концерти на ФСБ, Щурците, оркестър Контрол, Сигнал и т.н. през комунизЪма...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар