Някъде четох, че ще има поддръжка за XP до 2013, така че дишайте спокойно и не си слагайте таралеж в гащите с друг Windows. От линукс дистрибуцийте отдавам предпочитания на SUSE. Пробвал съм се и с третата възможност - FreeBSD, но се иска сума време и четене, за да подкараш елементарни неща, които на прозореца стават с две кликания. Просто не е предвидена да се ползва на домашния компютър и едва ли някой някога ще се напъва да я прави усер-friendly (тоест някой, който не е виждал друго освен уиндоус, да се оправи без проблеми, нещо което е възможно със повечето линукси вече).
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кой каква операционна система ползва?
Collapse
X
-
Аз съм си с ХР и засега не смятам да го сменям.А отдавна не се бях смял така (подписа на LiGuru, why linux is better)http://www.whylinuxisbetter.net/index_bg.phpEx Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
Humppa
-
Абе аз навсякъде съм с XP Professional - вече близо 2 години тормоз лаптопа още не е преисталиран при положение че се е с пиратска дистрибуция.Малко взе да ми се влачи последно врме та доста съм се замислил дали да не пробвам 7цата - ама дали ще има драйвери за всичко - аудио, видео, камера, кард риидъри и куп други чудеса...Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Sev написа:имааз сложих 7-цата преди месецработи много добревътре имаше драйвери за всичко с изключение на блутута, но си дръпнах такъв за Виста и нещата заспахаAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Коментар
-
То това донре, ама гледам има версич и БГ езиков пакет - за мен е по-добре заради другите хора ползващи компира.Някаква препоръчван версия?Файърфокс бачка ли нормално, както и Аваст?Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Коментар
-
лисицата работи без проблем, за Аваст не знаминаче за версия - http://www.microsoft.com/windows/win...aspxмакар че аз без да мисля дали ми трябва сложих Утлимейт
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар