windows xp
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кой каква операционна система ползва?
Collapse
X
-
Аз пуснах темата, но не направих коментар Имам 4 компютъра, от които на 2 има само Уиндоус ХР - единия е стария ми лаптоп, на който не му работи ЦД-то, а не може и през УСБ да се стартира, така че няма как да му променя системата... нито дори мога да преинсталирам...Другия е настолния комп на жена ми - тя не иска друго освен ХР...Новия лаптоп (той вече на година ) беше фабрично с Виста, сложих му и Кубунту и повече работя на Линукса. Вистата я позлвам само по работа. Направих му едни виртуално ПЦ върху линукса и на него сложих ХР, за да мога да махна Вистата изцяло, но засега си стои... имам известни затруднения да подкарам Маткад на виртуалния комп...И последния, 4-ти настолен комп е само с Линукс - SuSE 10.0, той си седи на село и се ползва основно за мултимедия - филми, музика...
Коментар
-
LiGuru написа:Immortal написа:единия е стария ми лаптоп, на който не му работи ЦД-то, а не може и през УСБ да се стартира, така че няма как да му променя системата... нито дори мога да преинсталирам...
Коментар
-
net install, или си клонирай диска от машината със Suse-то. dd прави чудеса После ще трябва малко тунинг евентуално модули за мрежови карти едно друго , зависи до колко се различава хардуера.Иначе вече 4 година съм изцяло windows free. Ползвам Fedora 10 / Fedora Rawhide / CentOS / Slackware - и вкъщи и за работа, и по лаптопи.Fiat Brava 1.2 16V, 1999
Peugeot 307 1.6 16V, 2007
Коментар
-
Vista i debian etch едновременно с виртуална машинаhttp://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Поне за сега докато не сменя машината съм с Windows XP Professional Service Pack 3.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
batproho написа:Поне за сега докато не сменя машината съм с Windows XP Professional Service Pack 3.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Някой изрови темата... при мен промяна много няма, освен че замених KUbuntu (KDE) с Ubuntu (Gnome) и съм предоволен. Замених и SuSE 10.0 с 11.0 на настолния.И на жената съм сложил Ubuntu, направо лети."Прозорците" ги държим само заради 3 програми, на които работим, а няма как да се заменят засега с подобни на Линукс - Аутокад, Маткад и Визио.Замислих се и аз да сменя Вистата на лаптопа със 7-ца... въпреки, че при мен не съм усетил да се влачи... ма кат’ казват всички, че 7-цата летяла...да взема да пробвам ли?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар