виста бляк - доволен съм
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кой каква операционна система ползва?
Collapse
X
-
Vista - откакто излезе официалния релийз - в работа и в къщи - не се "ВЛАЧИ" въпреки мненията на някои колеги тука, ползвам две виртуални пс-та - ХР , и windows сървър 2008 R2 - което е на платформа WIN7 и работи доволно, а и вече 2 години не ми се е случвало, това което ми трябва за работа да няма версия за Vista :DFIAT Bravo Multijet 1.9 150 k.c / 11.2008 г.
FIAT Punto 1.2 75 к.с. / 12.1993 г.
Коментар
-
Аз гласувах за бозавото XP,голям мерак съм за линукс ...Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Отскоро използвам Уиндоус 7, след като преди това бях с Виста. Та тази Виста ми късаше нервите. Все нещо не и беше наред, все не й стигаха ресурси ( егати за къде повече двуядрен 2.20 гига херца процесор и 2 гига байта ддр 3 ). Качих си новото "чудо" на майкрософт и останах особено очаровен, дори за бета версия. В момента е в период на тест и е безплатна и всеки може да си я инсталира. Учудващо работи като ХР и иска не повече ресурси от него, за сметка на това красив интерфейс и голяма функционалност. Аз реших, че уиндоус 7 ще го оставя като основна ОС.www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
-
Трудно е да се каже точно коя ползвам най-често. "Ползвам" цяло сървърно, замляно с всякакви чудесии, които премигват весело и неизвестно как работят все още, при положение, че само се правя, че нещо им разбирам :D . На персоналния си компютър в момента съм с Windows XP, а тайничко си мечтая за времената, когато компютрите работеха надеждно под DOS и времето ми стигаше за всичко .Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар