Колеги, гледам доста хора питат за Линукс, та си рекох - я да видим кой какво ползва като операционна система.Които ползват на компютрите си едновременно две или повече ОС, нека гласуват за тази, която най-често ползват или която предпочитат.И така...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кой каква операционна система ползва?
Collapse
X
-
Че ХР е добра, спор няма-доста по-опростена. И Виста-та набира скорост - с не по-малко екстри от ХР-то но, все пак с добър интерфейс.В нас на лаптопа ми съм с Виста, компа- на сестра ми си лети на ХР, а комповете в магазина,в който бачкам си кретат и те на ХР.karolev>> Георги Каролев; Brava 100 16V SX 103hp 10.'98 - R.I.P. 04.04.2018
https://www.facebook.com/groups/FiatFIBulgaria/ - ФИАТ ФЕНОВЕ в БЪЛГАРИЯ във Facebook
Коментар
-
ogi28b написа:ХП и аз, но много ми се иска да пробвам линукса. Може би с някое лайв-ЦД ? напоследък гледах и Мак, и определено ми хареса.jorkos написа:Оги може да тестваш Vyatta 4.0-LiveCD.Малко и лесно за употреба.Има го в арената
Коментар
-
Основно заради програмни ограничения и съвместимости ползвам Windows XP, но във офиса мигрирам все по-успешно на Linux (Open Suse и UBUNTU), ползвам мобилен телефон полукомпютър с MacOS и предпочитам нея... Хакинтошите си струват всеки един цент на фона на Windows базираните PC-та. Всичко, което не е продукт на MS=Добро. Всичко, което е произведено от MS=Зло... Не е възможно компютър с 4GB RAM, Двуядрен процесор с по 3 мегабайта кеш на ядро да се мъкне с Vista все едно е i386. Айде моля, моля.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
emzo написа:Защо хакинтошите да не струват още ?Хардуера ми е специално подбран и използвам само стрингове да си го подкарам.Никакви кракнати версии.Инсталирам и ъпдейтвам от original Leo DVD.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар