Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нови телефонни измами

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Нови телефонни измами

Нов телефонен номер вече се прилага в българия. Измамникът се представя за служител от КАТ и съобщава, че сте хванат в нарушение с видео камера и има снимков материал. След приличен рушвет наказанието може да бъде отменено, а снимковия материал унищожен. Казаха го преди малко по НТВ новините. Внимавайте престъпниците нямат спирачки!
    --Старата ръжда любов не хваща!--
    156 sportwagon 1,9 jtd 115
    ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Re: Нови телефонни измами

van_dal написа:
    Нов телефонен номер вече се прилага в българия. Измамникът се представя за служител от КАТ и съобщава, че сте хванат в нарушение с видео камера и има снимков материал. След приличен рушвет наказанието може да бъде отменено, а снимковия материал унищожен. Казаха го преди малко по НТВ новините. Внимавайте престъпниците нямат спирачки!
    Това майка ми го мина преди две седмици.Бях я предупредил и тя им теглила майните.
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Евала на престъпниците, честно! Щом има балами да дават пари за корупция, нека има мошеници, които им ги взимат!

Коментар

Точно така ,ако няма рушвети няма и да има такъв тип измами а и като не си правил нарушение няма да се хванеш.
        преди FIAT-BRAVO1.9JTD сега FIAT-MAREA1.8-16v

Коментар

На баба ми, вече втори път - "Бааабоооо много съм зле бабоооо", ама бабата нали е пич - "Ми кат си зле - опраай са!" Втори дубъл - "Маааамооо катастрофирах мааааммооо", телефона се взима от мъж - "Ало, майор Деанов, кой във вашето семейство кара кола?" ама баба ми пак не им цепи басма - "Никой!" бааам телефона На мен ако ми се обади някой определено ще си уговоря среща...
          Умолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!

Коментар

Добре де , как свързват телефонния номер с местоживеенето на човека. Нали ако се върже най-логичния въпрос е "къде пък сте успели да ме снимате".Ровичкат из интернет ли ??
            Brava 1.6 ELX

Коментар

на баба ми точно преди година и се случи тоз сценарий с катастрофата...тя разбира се веднага ми се обади и нямаше проблем НО как можаха да се обадят точно в деня, в който си купихме колата ???? (тя не знаеше за това де) !!и на мен скоро ми се случи, ама като чуха че не съм баба ми ми треснаха телефона...
              Manowar forever!

Коментар

Working...
              X