Нов телефонен номер вече се прилага в българия. Измамникът се представя за служител от КАТ и съобщава, че сте хванат в нарушение с видео камера и има снимков материал. След приличен рушвет наказанието може да бъде отменено, а снимковия материал унищожен. Казаха го преди малко по НТВ новините. Внимавайте престъпниците нямат спирачки!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нови телефонни измами
Collapse
X
-
Re: Нови телефонни измами
van_dal написа:Нов телефонен номер вече се прилага в българия. Измамникът се представя за служител от КАТ и съобщава, че сте хванат в нарушение с видео камера и има снимков материал. След приличен рушвет наказанието може да бъде отменено, а снимковия материал унищожен. Казаха го преди малко по НТВ новините. Внимавайте престъпниците нямат спирачки!Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
-
На баба ми, вече втори път - "Бааабоооо много съм зле бабоооо", ама бабата нали е пич - "Ми кат си зле - опраай са!" Втори дубъл - "Маааамооо катастрофирах мааааммооо", телефона се взима от мъж - "Ало, майор Деанов, кой във вашето семейство кара кола?" ама баба ми пак не им цепи басма - "Никой!" бааам телефона На мен ако ми се обади някой определено ще си уговоря среща...Умолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!
Коментар
-
на баба ми точно преди година и се случи тоз сценарий с катастрофата...тя разбира се веднага ми се обади и нямаше проблем НО как можаха да се обадят точно в деня, в който си купихме колата ???? (тя не знаеше за това де) !!и на мен скоро ми се случи, ама като чуха че не съм баба ми ми треснаха телефона...Manowar forever!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар