Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да направим шапки

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

шапрки

да идеята е хубава била е поставяна и преди ама като се стигне до пари малко се закъсва аз съм правил оставах в магазина на ФИАТ на Стамболийски 155 имам и няколко останали и също така не до правени мога да видам няколко има на PUNTO .BRAVO .BRAVA отпред . FIAT от страни http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...F8%E0%EF%EA%E8 цените може и да са на половина за идеята
    КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
    Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
    http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Това за шапките ми хареса, утре ще проверя в ателие.в което правят такива услуги и ще ви кажа.А иначе АИ - спонсори - не се самозалъгвайте.
      karolev>> Георги Каролев; Brava 100 16V SX 103hp 10.'98 - R.I.P. 04.04.2018
      https://www.facebook.com/groups/FiatFIBulgaria/ - ФИАТ ФЕНОВЕ в БЪЛГАРИЯ във Facebook

Коментар

InessitaНапреднал шофьор На мен много ми допада идеята за шапки. Ще си взема една за лятото, че много слънчасвам като ходя за риба. Бройте една за мен ако правите.
        Тази година те искам активна в темата за риболова ! Със снимки и коментари Иначе по темата идеята за шапки ми харесва. Бих си закупил и чадър дори, стига цената да е нормална
        "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
        Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

работя в сферата на маркетинга и рекламата, ежедневно през мен минават най - различни рекламни материали, на вносители, производители и т.н ...тениски, шапки, елеци, потници, якета, запалки, макети на колички ( има дори браво, брава, пунто, мареа) и куп други сувенири за реклама. Просто предлагам да съсдействам за това. Не са ни нужни никакви спонсори а само и единствено СЪВЕСТ... бих могъл да предложа примерно 2-3 модела на шапки с лого/лога и цена както и други артикули. Производство на артикули предлагам да става след одобрена мостра ( в елелтронен формат jpeg, например. Нека и админите да кажат и ако трябва ще отворим изцяло нова тема: само за поръчки на такива неща. Както каза един колега, на срещата на Батак сигурно ще се изхарчат много ..е няма как...панаир без сергия няма ))
          Ex - Fiat BRAVA 1,6 16V 103ph
          Now - Fiat PALIO 1,9 JTD 80ph

Коментар

малко снимки на модели

коелги ето малко снимки , които ми подадоха колегите
            Прикачени файлове

Коментар

Бе що не си поръчаме и презервативи ...
              VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
              VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
              VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
              VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
              Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Презервативите ще са най-малкото, ако се обадят и другите колежки ще поискат и вибратори (без да се обиждат)
                karolev>> Георги Каролев; Brava 100 16V SX 103hp 10.'98 - R.I.P. 04.04.2018
                https://www.facebook.com/groups/FiatFIBulgaria/ - ФИАТ ФЕНОВЕ в БЪЛГАРИЯ във Facebook

Коментар

"Sex Shop Fiat BG" - , презервативи, вибратори, секс кукли и още много. Само при нас може да намерите еротичните филми "Как го правят италянците" , "Гумите на 2 без 10 мила" , "Ах колко е просторна таз мареа" и "Скоростния лост е малко в ляво скъпа" . ...Иначе по темата. Парите не са проблем. Тези потребители който искат шапка (женски бански) се разбират в една тема и превеждат пари. Когато се съберат 10 човека който са превели пари (или по малко) се правят шапки и се пращат по куриер за сметка на получателя. И всичко е точно. Само незнам кой ще се навие да бъде "организатор".
                  Fiat Bravo 1.9 JTD 105 HP
                  -------------------------------------
                  1f Y0u C4N rE4D Th1S, i7 1s t1Me T0 7uRn 0FF Y0Ur PC 4Nd Ge7 Life!

Коментар

С АИ не знам има ли смисъл да се говори тъй като рекламната им стратегия се прави от външна фирма.Макар че е жалко - това е единственият БГ форум в който се популяризира марката ФИАТ ...Както и да е ... добре е да знаем че има колеги които могат да помогнат ако се реши да се прави нещо в тази насока.

Коментар

ilkor, знаеш ли кое е агенцията, която прави стратегията на АИ....за мен ще е чест да проведа среща с колегите или с маркетинг директора на АИ

Коментар

tyson написа:
                        InessitaНапреднал шофьор На мен много ми допада идеята за шапки. Ще си взема една за лятото, че много слънчасвам като ходя за риба. Бройте една за мен ако правите.
                        Тази година те искам активна в темата за риболова ! Със снимки и коментари Иначе по темата идеята за шапки ми харесва. Бих си закупил и чадър дори, стига цената да е нормална
                        Ето снимка ,а коментарите от нея
                        Прикачени файлове
                        fiat coupe 2.0 16V

Коментар

koleff написа:
                          ilkor, знаеш ли кое е агенцията, която прави стратегията на АИ....за мен ще е чест да проведа среща с колегите или с маркетинг директора на АИ
                          Ами аз съм далеко от тази сфера ...А и форумът вече има регистрирано сдружение "Фиат Форум България" което може би е редно да направи връзката. Но нямаме човек който да се занимава с тези неща.Трябва да поговорим и да се възползваме от предложението ти.Всъщност сдружението си има Управителен Съвет - той решава. Аз само си казвам личното мнение.

Коментар

няма проблем...с каквото мога ще помагам

Коментар

coupe 2000 написа:
                              Цецо защо си прикачил тази грозна снимка? Можеше да сложиш някоя от онези на Юпер с шараните ми.

Коментар

Inessita написа:
                                coupe 2000 написа:
                                Цецо защо си прикачил тази грозна снимка? Можеше да сложиш някоя от онези на Юпер с шараните ми.
                                Щот тая снимка ако не се лъжа е от срещата на Копринка.А сега и по темата: Аз съм за. Според мен най - добре ще изглеждат с надписа от стикерите на Емо.

Коментар

Working...
                                X