Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Статистика - Възраст:Автомобил

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

tonychka написа:
    Имайте предвид, че е нормално форумът да е посещаван предимно от млади хора :D Не че на 30-45 са много възрастни :P
    Не е важно на колко години СИ, ВАЖНОТО е на колко се ЧУВСТВАШ! Има старци на по 22 години, а има и юноши на по 78!Хайде стига, че става отклонение, пък и не ми се навлиза във филосовски категории.
    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

На 20, карам Тipo 1.4 AGT... Иначе ми се джитка с някоя Kappa или Lybra, но най-вече с новата Panda 4x4, 1.3 Multijet Аххх!
      #FiatBg

Коментар

Mazgarev написа:
        статистиката до сега:
        дотук е ясна, че бравото е най караната кола... то не че по улиците не е така само като погледна през прозореца на офиса и съзирам тамън 3 бравота и една брава!
        "То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.

Коментар

ех хора, вие да не се обидихте нещо...?просто на 3 групи можех да ги разделя... не искам да кажа че на 30 години хората са стари... просто успях в 3 групи да ги събера...!не си мислете нищо... ...или както казвам аз "НЕ СЕ ТЪРСИ СКРИТ СМИСЪЛ ТАМ, КЪДЕТО НЯМА И НА ЯВЕ!"
          FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]

Коментар

Mazgarev написа:
            ех хора, вие да не се обидихте нещо...?
            Няма такова нещо! Май аз така подхванах приказката... Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Ама не се стърпях да отбележа очевидното в статистиката (за която мога само да те поздравя, че си си направил труда)...
            ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Да супер , че си направил и статистика, че не съм супер добър със ЕКСЕЛ
              FIAT BRAVO 1.6 16V

Коментар

Брей, много мнения в тази тема преди да се наканя да напиша и аз нещо Та, аз съм на 24 и ПРАВЯ (още не съм го подкарал, но скоро ще се чуе) 126 BAMBINO 650 набор 1981 (експортният вариант на 126р 650К).Иначе карам Фиат 124 в руския вариант ВАЗ 21061 набор 1984 ПП- ние със 126-иците не влизаме в никаква класация, уникалността е неповторима :D
                Бай Фичо - ега ти пауъра!!!

Коментар

Годините ми са като на стар човек, но тези на колата са млади!39 срещу 3!В полза на Stilo 1,6 (103 hp) 3 door :D

Коментар

...

Коментар

21г. права след 2 месеца,търкалям Пунто 97’бензин и Пунто 99’ТД(него извънградско само щото нафтата си е 1лв)...Разбира се и голямата ми любов фиат 127 МК2 който все си седи с някакъв проблем в гаража

Коментар

Selqatin написа:
                        21г. права след 2 месеца,търкалям Пунто 97’бензин и Пунто 99’ТД(него извънградско само щото нафтата си е 1лв)...Разбира се и голямата ми любов фиат 127 МК2 който все си седи с някакъв проблем в гаража
                        О батка, правиш точно една година от катто си регистриран във форума, да почерпиш!!!! Погледни си профила.А иначе си на годините на големия ми син точно. Засега е любител на "Рено"!!!Ше дойде в правата вяра! Ся ти да не си помислиш,че съм толкоз дърт... само на 45 съм!!!!
                        SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Nino написа:
                          Selqatin написа:
                          О батка, правиш точно една година от катто си регистриран във форума, да почерпиш!!!! Погледни си профила.А иначе си на годините на големия ми син точно. Засега е любител на "Рено"!!!Ше дойде в правата вяра! Ся ти да не си помислиш,че съм толкоз дърт... само на 45 съм!!!!
                          Ей верно 1 година,колко време е минало...Иначе и аз съм имал рена,на едно му гръмнах двигатела доста успешно,другото го продадох и додадох за Пунто ТД :D

Коментар

На 37 г. съм. Карам темпрата от две години. Доволен съм, мощна е, но е спъната. Не знам дали само при комбито е така.
                            Tempra 1.8 i.e. SX SW 1995 г.
                            двигател 836А5.000 MPI-WEBER- MARELLI IAW 8F

Коментар

26год. : Фиат Брава 1.6 16V 103 к.с.
                              2015 Renault Megane Expression GT
                              2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                              Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

на 21 години съм и карам Fiat Punto GT
                                Слагайте си коланите

Коментар

Working...