Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Статистика - Възраст:Автомобил
Collapse
X
-
Humppa
На 27 съм, скоро ставам на 28.Както се вижда - карам FIAT Bravo SX 1.6 16V 103 hp.Надявамс е това лята да подкарам Kawasaki ZL600B Eliminator 600 cc 16V 61 hp.
Коментар
-
Айде и аз за статистиката27 - Мареа 1.6/ 1999ама като гледам повечето като че ли карате по-малки (като габарити) коли . . .Знам ли аз предпочитам по-голямото, не комби макар че е доста функционално и сигурно следващата ми кола би била комби. ?ex. Fiat Marea 1.6 16 - 1999
Mazda 6 2.0 Petrol GY 2006
Коментар
-
29год (почтi 30) - засега съм на Типо 1,6 ама ще го оставям на жената (27г) и смятам да забия една Мареа комби ако може 1,9Jtd - като семеен автомобил че Типото ми идва тесничко.Иначе не бих се хвърлял в мечтите си на Ферарите и т.н - искам едно чисто новичко Стило, може и Toyota Avensis/CorollaAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Ние с приятелката ми ... Темпрата дето е в подписа ми .... а иначе 34г. ... и реално си мисля за Мареа .... а след време и за новата Крома ..... п.п.blondy_driver написа:Само да попитам,че не съм разбрала нали съм блонди,каквае целта на запитването?Нещо статистика на най - предпочитан автомобил в определена възрастова група или....? Yellow_Flash_Colorz_PDT_14Tempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар