Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Статистика - Възраст:Автомобил

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

На 32 - Фиат Брава По другото питане: И аз не бих отказал едно Ферари! Примерно 360 Modena...
    1997 Brava 1.6, 16V

Коментар

На 27 съм, скоро ставам на 28.Както се вижда - карам FIAT Bravo SX 1.6 16V 103 hp.Надявамс е това лята да подкарам Kawasaki ZL600B Eliminator 600 cc 16V 61 hp.

Коментар

щом е за статистика и аз се включвам... на двадесет и шест години и карам фиат, другите да ги е яд .
        "То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.

Коментар

Айде и аз за статистиката27 - Мареа 1.6/ 1999ама като гледам повечето като че ли карате по-малки (като габарити) коли . . .Знам ли аз предпочитам по-голямото, не комби макар че е доста функционално и сигурно следващата ми кола би била комби. ?
          ex. Fiat Marea 1.6 16 - 1999
          Mazda 6 2.0 Petrol GY 2006

Коментар

29год (почтi 30) - засега съм на Типо 1,6 ама ще го оставям на жената (27г) и смятам да забия една Мареа комби ако може 1,9Jtd - като семеен автомобил че Типото ми идва тесничко.Иначе не бих се хвърлял в мечтите си на Ферарите и т.н - искам едно чисто новичко Стило, може и Toyota Avensis/Corolla
            Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
            Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
            ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

30г. фиат Брава 1.6V Yellow_Flash_Colorz_PDT_02

Коментар

Аз съм на 19 и карам Фиат Уно на ( всичко е в подписа ). Мечтая си за Фиат Купе.
                Господ пред мен, аз по него с Уно 1.3 70s

Коментар

Re

23 - Фиат Браво 1.6 16v, 97г., следващата съм я замислил да е Алфа 156
                  Fiat Bravo 1.6 16v 103hp with K&N sport air filter

Коментар

23 - Bravo GT Усеща се тенденция вече
                    Fiat Bravo GT -> дзверчето

Коментар

25 год. - БравоА относно другото запитване... едно Porsche Carrera 4 и един Range Rover Sport
                      Bravo 1.6 16v

Коментар

31г FIAT BRAVA 1,4 12V С КЛИМАПо принцип аз харасвам високопроходимите машини и затова често сядам в торега на един приятел и все повече ми харесва.
                        BRAVA 1,4 12V
                        Nissan Navara

Коментар

Ние с приятелката ми ... Темпрата дето е в подписа ми .... а иначе 34г. ... и реално си мисля за Мареа .... а след време и за новата Крома ..... п.п.
                          blondy_driver написа:
                          Само да попитам,че не съм разбрала нали съм блонди,каквае целта на запитването?Нещо статистика на най - предпочитан автомобил в определена възрастова група или....? Yellow_Flash_Colorz_PDT_14
                          Как каква - лаф да става ....
                          Tempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369

Коментар

на 14.02 правя 33 год. карам:1. FIAT Bravo SX 1.6 16V 103 hp, 98-ma2. Opel Vectra B CD 1.8 16V 115 hp, 97-ma

Коментар

На 42 съм.Карам колата от подписа ми. Харесвам Алфа и БМВ. Не харесвам Мерцедес.
                              Lancia Kappa, 2.0 20V, 155 k. с., бензин/метан

Коментар

На 31 и карам Браво 1.8 16V 1998г.
                                FIAT Coupe

Коментар

Working...
                                X