Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Статистика - Възраст:Автомобил

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

55 г.GP-1.4/16 V-95hp- 2006 г.
    Ex. Grande Punto Driver

Коментар

На 42 г. съм, но не мога за сега да се сетя с каква бих заменил типо-то!

Коментар

Септември тази година ще направя 23 г . а Темпрата я наследих от баща ми , понеже си купи друга кола.допреди не съм имал друго возило.Иначе ако лично трябваше да си купувам/избирам кола бих си взел пунто мк1 ...
        Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

стига с туй пунтю бре,ще вземем да ти съберем пари,като го вземеш може да си возиш като багаж в линейката отзад инъче по темата,не съм търсил точно мареа,случайно попаднах на тази,търсех голяма кола по принцип,комби и затова мареата бе най-добрия избор цена-години-състояние! Инъче след последното обикаляне по "невероятните" пътища на България се убедих,че следваща ми кола трябва да е SUV щото на повечето места пътищата ни са си лек офроуд...
          ex.Мареа ТД100

Коментар

Юни месец имаше Рожден ден Навърши 10г. :D
            Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

ilkor написа:
              Учудваща е дупката при 2-6 годишните коли ...
              Илко, няма какво да те учудва тази "дупка".Преди 3-6 години малко хора можеха да си позволят чисто нова кола. От последните 1-2 години се наблюдава по-масово ориентиране към новите коли.Иначе да се купува втора ръка кола на възраст 3-6 години е най-неизгодно, защото това е възрастта на една кола, когато цената й най-бързо пада.Купуват се или чисто нови коли, или такива на 7-10 годишна възраст.Кой би дал примерно 20 бона за кола на 2-3 години? Който може да ги извади, то най-вероятно той би си купил чисто нова кола.Какъв е смисъла да дадеш толкова пари за кола, която след 2 години още ще струва наполовина - около 10 хил.?За 2 години губиш по 5 бона. По-добре е да си плащаш лизинга за чисто новата кола...

Коментар

По скоро проблемът е в модела. Явно дупката се получава след спиране на производството на Браво, Брава, Мареа.В България май 80% от автомобилите са втора употреба така че делът на новозакупените чисто нови не влияе толкова.

Коментар

На 23г.Fiat Marea 1.8 16v 97г

Коментар

ilkor написа:
                    По скоро проблемът е в модела. Явно дупката се получава след спиране на производството на Браво, Брава, Мареа.
                    съгласенспоред мен от феновете на нашата марка до 2-3 години ще започнат да се купуват Гранде Пунто (в Европа има адски много продадени), както и Браво (когато вече ще има предложения за добре оборудвани дизели с цена около 10 000 - 12 000 лева)
                    2015 Renault Megane Expression GT
                    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

на 38 и карам колите от подписа (повече маршрутката :D ). А мечтите са безплатни ....S-Klasse, Bently.....Иначе до 3тата година е най-голямото обезценяване (до 50% в зависимост от марка, модел и т.н.)! После темпа се забавя рязко!Ако се търси изгодна цена точно от 3 до 6 годишните коли са за предпочитане! Но си има и минуси (като всичко в природата) - гаранцията тъкмо е свършила и ако ти се счупи нещо сериозно, ремонта ти излиза доста скъпо, защото това са коли за които има само оригинални авточасти при официалния кожодер!
                      F31 BMW 320d

Коментар

29 карам стило 2003г. 1.9йтд 115к.с.[/url][/list][/list]
                        Фиат Стило 1.9 jtd 2003 Multi wagon

Коментар

Типо-то е набор 89 ,аз съм набор 88...Караме я двамата с баща ми ,той е набор 65...Не ме е срам да карам толкова стара кола ,въпреки думите на някои...Даже се радвам ,че толкова много слуша...
                          Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                          Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                          EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Predatorsi написа:
                            Не ме е срам да карам толкова стара кола ,въпреки думите на някои...Даже се радвам ,че толкова много слуша...
                            Аз вече се замислям за едно Типо. То е последния здрав модел на ФИАТ, преди и те, както и другите производители да се усетят, че не е изгодно да се правят издръжливи коли. Най-добрия пример за рязката граница в качеството е между Голф II и III. Някъде между 1993 и 1995 е тази граница и при другите марки. След това електрониката, еконормите и корейските коли таковаха майката на автомобилостроенето
                            Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                            ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

сега си видех мнението отпреди време и то е повече отговор към Сашо отколкото отговор по темата,та ето моето по тематана 25 съм,тая година ше чукнеме и 6 октомври, карам Мареа 1.9 тд100 семейна всекидневна,единствена!Инъче за какво мечтая...пффф мечти бол имам за автомобили,но да си призная нито една фиатка не ми хваща окото от тия новите...може би едно 500 за жената не е зле...аз си падам по големии коли,за всекидневка бих си взел една либра комби жтд,а за дълъг път тойота ленд круизер...ей тоз параход от няколко дни ми е легнал на сърце!!!
                              ex.Мареа ТД100

Коментар

На 19г. съм карам 1994 Уно 1.0 45 к.с. Мечтая си да му сложа турбо
                                There is a spirit hungry for life.Thirsting for thrill pure exhiliration.It's the spirit of Life.The spirit of joy,the spirit of ecstasy.It's the spirit of ITALY and it lives in the heart of every UNO TURBO!!!

Коментар

Working...
                                X