55 г.GP-1.4/16 V-95hp- 2006 г.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Статистика - Възраст:Автомобил
Collapse
X
-
стига с туй пунтю бре,ще вземем да ти съберем пари,като го вземеш може да си возиш като багаж в линейката отзад инъче по темата,не съм търсил точно мареа,случайно попаднах на тази,търсех голяма кола по принцип,комби и затова мареата бе най-добрия избор цена-години-състояние! Инъче след последното обикаляне по "невероятните" пътища на България се убедих,че следваща ми кола трябва да е SUV щото на повечето места пътищата ни са си лек офроуд...ex.Мареа ТД100
Коментар
-
ilkor написа:Учудваща е дупката при 2-6 годишните коли ...
Коментар
-
ilkor написа:По скоро проблемът е в модела. Явно дупката се получава след спиране на производството на Браво, Брава, Мареа.
Коментар
-
на 38 и карам колите от подписа (повече маршрутката :D ). А мечтите са безплатни ....S-Klasse, Bently.....Иначе до 3тата година е най-голямото обезценяване (до 50% в зависимост от марка, модел и т.н.)! После темпа се забавя рязко!Ако се търси изгодна цена точно от 3 до 6 годишните коли са за предпочитане! Но си има и минуси (като всичко в природата) - гаранцията тъкмо е свършила и ако ти се счупи нещо сериозно, ремонта ти излиза доста скъпо, защото това са коли за които има само оригинални авточасти при официалния кожодер!F31 BMW 320d
Коментар
-
Типо-то е набор 89 ,аз съм набор 88...Караме я двамата с баща ми ,той е набор 65...Не ме е срам да карам толкова стара кола ,въпреки думите на някои...Даже се радвам ,че толкова много слуша...Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Predatorsi написа:Не ме е срам да карам толкова стара кола ,въпреки думите на някои...Даже се радвам ,че толкова много слуша...
Коментар
-
сега си видех мнението отпреди време и то е повече отговор към Сашо отколкото отговор по темата,та ето моето по тематана 25 съм,тая година ше чукнеме и 6 октомври, карам Мареа 1.9 тд100 семейна всекидневна,единствена!Инъче за какво мечтая...пффф мечти бол имам за автомобили,но да си призная нито една фиатка не ми хваща окото от тия новите...може би едно 500 за жената не е зле...аз си падам по големии коли,за всекидневка бих си взел една либра комби жтд,а за дълъг път тойота ленд круизер...ей тоз параход от няколко дни ми е легнал на сърце!!!ex.Мареа ТД100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар