Хрумна ми идеята, като видях анкетата на възрастта, да видим според възрастта кой, каква кола кара аз съм първи:20год. : Фиат Браво 1.6 16V 103 к.с.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Статистика - Възраст:Автомобил
Collapse
X
-
33г. - Типо 1.4 Карбуратор 78 к. с. според едни данни, а според други - 72 к. с. Но мисля, че не е зле да напишем и каква кола искаме да караме, защото ще излезе, че "старците" на години като мен карат пенсионерски, малолитражни и маломощни коли, което не е вярно. Мечтая за ФЕРАРИ - почти нямам претенции за модела.п.п. Бе то и Хилядолетния сокол ми се ще да джиткам, ама нямаааааа....VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
-
divaka написа:Хммм да не е лоша идеята. И аз съм за ферари, но най -добре Енцо. Ако не, което и друго да е, няма лошоVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Ние с жена ми сме на по 35 а какво караме е в подписа.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
blondy_driver
19 - Bravo 1.6 16v Само да попитам,че не съм разбрала нали съм блонди,каквае целта на запитването?Нещо статистика на най - предпочитан автомобил в определена възрастова група или....? Yellow_Flash_Colorz_PDT_14
Коментар
-
blondy_driver написа:19 - Bravo 1.6 16v Само да попитам,че не съм разбрала нали съм блонди,каквае целта на запитването?Нещо статистика на най - предпочитан автомобил в определена възрастова група или....? Yellow_Flash_Colorz_PDT_14FIAT BRAVO 1.6 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар