Та след като светна тревожна червена лампичка на най-хубавия автомобил реших все пак да погледна упътването че ми е отскоро колата и "гледам и не вярвам на ушите си":Предполага че открихте разликите. На мен ми е смешно , ама си представям как някой отваря чете и сипва спирачна течност там дето не и е мястото.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как се пишат/превеждат упътвания ?
Collapse
X
-
Превод е, не много добър- дума по дума най-вероятно. Грешката е защото се използва софтуер, има подобен сегмент в текста, софтуерът го е поставил, защото съвпада на 90-95%, преводачът е минал на другия сегмент без да погледне. Така става като се наемат неквалифицирани преводачи за малко пари и не се плаща на друг да погледне превода.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
tyson написа:Много явна грешка. Октъде си се сдобил с това на БГ ми е любопитно?Brava 1.6 ELX
Коментар
-
Това ми напомня за една случка от преди 4-5 години в един сервиз в "Надежда" където ми ремонтираха Бравото:Пежо 306 влиза за ремонт след като омешало маслото и водата.Ремонтират го, собственика плаща примерно 500-700лв. и си го взима перфектно, даже има някакви бонуси около ремонта, защото не всеки ден се прави толкова сериозен ремонт на кола.Всичко хубаво, обаче след около месец колата се връща със същия проблем - омешала маслото и водата Познайте собственика къде долива масло?!
Коментар
-
ele написа:Превод е, не много добър- дума по дума най-вероятно. Грешката е защото се използва софтуер, има подобен сегмент в текста, софтуерът го е поставил, защото съвпада на 90-95%, преводачът е минал на другия сегмент без да погледне. Така става като се наемат неквалифицирани преводачи за малко пари и не се плаща на друг да погледне превода.Alfa 147 JTD 115 hp
ex Punto SX 1,2 (73 hp), 1994 +LPG
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар