Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Най-добрите закуски

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ls1 написа:
    Веднага ви казвам - инвестирате 200лв в една хлебопекарна домашна (а има и бая по-евтини). Хора, вярвайте ми, забравили сте какво значи истински хляб. Това в магазина дето го ядете е много далеч от истината, да не говорим за разните му ’закуски’. Е сега оттатък се пече хляба за утре сутринта, а кухнята ухае на прясно препечена коричка.
    Колега, дай малко повече информация за твоята, че сме намислили да си вземаме нещо такова - насочи ме към марка, модел, какви екстри да има...Може и на лични, да не объркваме темата.

Коментар

Аз пък ниога не закусвам, сигурно защото не съм виждала хубави/вкусни закуски скоро. Ям само неща, които са ми вкусни. Дори да съм гладна, не ям просто, за да утоля глада си. Една от колежките ми редовно тъпче сутрин по 5 6 филии на тостер покрити с "Калиакра-Томи" /така казва на маргарина/ - странно ми е..
      Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

В Пазарджик отдавна вместо банички продават някакви подметки с неизвестен пълнеж. И спрях да ги купувам. А баничка с боза си е класика все пак . От години минах на закуска кроасан с кафе.П.П. Има една фурна на главната, близо до месарница "Гаро", отвътре не се чува българска реч, но това не ме притеснява. В началото тръгнаха добре, прекрасни закуски, много видове... но хубава работа, ама циганска. Хигиената им е под всякаква критика и мен отдавна ме загубиха като клиент.
        Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

София на Дондуков срещу БЧК има закуски. Вътре са евтини масички и хигиената не е много на ниво, но пиците са страшни. Кръгли правят се на място след като си поръчаш (или поне се изпичат там). И са супер!!!
          Fiat Bravo 1.9 JTD 105 HP
          -------------------------------------
          1f Y0u C4N rE4D Th1S, i7 1s t1Me T0 7uRn 0FF Y0Ur PC 4Nd Ge7 Life!

Коментар

Кагото бях млади зелен и работех като бояджиия към една фирма, имахме един обект в кв. Свобода точно до баничарница никаи..... Леле какво се правихме там... Хапнеш три банички и не знаеш на кои свят си.... а баничките бяха към 8см х 14/15, но не съм хапвал там от години. Втора такава баница не съм хапвал наскоро.
            Продавам трабант с цвят бананова кора с лек удар от валяк... Ако ви няма мога да ви го пусна под вратата... :D

Коментар

Аз пък от години не закусвам.И не се смейте на колегата doofiat - само който е надебелял знае какъв зор е... Е Иммортала ще потвърди колко отслабнах миналата година.
              Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
              Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
              ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Потвърждавам. Колкото Явор отслабна, аз толкова качих Ама вече съм на диета... ще ме видите на пролетната среща каква фиданка ще съм.

Коментар

Колкото и парадоксално да звучи изключването на закуската има адиетичен ефект. Аз лично в годината в която започнах отново да закусвам след 20 години прекъсване смъкнах 25 кила.

Коментар

Аз също не закусвам,ама от тая тема ми потекоха лигите :P Като си дойда до Бг ще се натъпкам яко с пресни и мазни банички :DА иначе по темата,в Люлин2 като тръгнете посока тунела по бул."Т.Александров" от дясната страна точно срещу новия мебелен магазин има страхотна баничарница!
                    Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
                    Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!

Коментар

За Варна ще препоръчам "Бай Бисер"....Добри закуски..малко на високичка цена
                      Bravo 1.9 JTD със 105 магаренца!
                      Пътят не е мястото,където можеш да покажеш агресивността си...

Коментар

Аз също не закусвам, което може би ми е най - голяма грешка. Иначе за обяд редовно хапвам от джобовете на бл.Вяра. Едно време имаше много хубави банички на Лилията, но скоро не съм яла там, така че не давам гаранция за вкусотия.А някой ако знае начин за смъкване на килца без да се спира яденето, и най - вече сладкото ще се радвам ако сподели!

Коментар

Начин има - спираш да ядеш в секундата в която си се наяла. Иска малко самовъзпитание но се свиква. Страшно много хора са дебели не защото имат някакъв проблем с обмяна на вещества или лекарства или подобни - а защото плюскат за кеф. Овладяваш плюскането за кеф и килата почват да си идват в нормата.

Коментар

Много обичам сладкиши. Нямам воля да го спра пустото сладко ( нещо като цигарите за тези които пушат).

Коментар

И също като цигарите изисква седмица за премахване на физиологичната нужда. Оттам нататък битката е спечелена наполовина.

Коментар

Inessita написа:
                                Аз също не закусвам, което може би ми е най - голяма грешка. Иначе за обяд редовно хапвам от джобовете на бл.Вяра. Едно време имаше много хубави банички на Лилията, но скоро не съм яла там, така че не давам гаранция за вкусотия.А някой ако знае начин за смъкване на килца без да се спира яденето, и най - вече сладкото ще се радвам ако сподели!
                                Може да се отслабне и без диета - просто трябва повече движение ... примерно да се практикува по често най-достъпното домашно забавление

Коментар

Working...
                                X