Интересуваме колко пари ще ми вземат за извозване на колата до някой сервиз...Става въпрос за София.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пътна помощ...Цена?
Collapse
X
-
Re: Пътна помощ...Цена?
Geraka написа:Интересуваме колко пари ще ми вземат за извозване на колата до някой сервиз...Става въпрос за София.Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
Град Варна .... 23.12.2008г ... катастрофа в центъра на града ... около 23 часа ... тъй като беше адски студ и заваля сняг ... полицаите казаха че могат да извикат пътна помощ която да напише и фактура за пред каското ... та дотук всичко супер ... колата е рекламна и е на ресторант ... след като доиде камиона .. качиха колата и я закараха на не повече от 3,5км доиде и момента за плащане .... цялото удоволствое ... стуваше 116 лв !!! като в цената и фактурата ясно пишеше ... 40лв качване ... 40лв сваляне и още дреболий до 116лв. Като се замисля за толкова пари ще взема едно кораво въже и щях да я досуркам до мястото !!!!!!! Внимавайте на кой се обаждате !!!! Само за сравнение ... когато родителите ми имаха проблем с колата ... някъде около Мелник ... от Мелник до Сандаски с престои цяла нощ на камиона в гараж им струваше 35лв. Но тъй като хората дори са ги закарали до хубав хотел ... цената е станала 40лв ... петте лева са дадени доброволно след изричния отказ на майсторите да вземат 5 лева за транспорта до хотела.
Коментар
-
Geraka написа:Интересуваме колко пари ще ми вземат за извозване на колата до някой сервиз...Става въпрос за София.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
SokOtPraskova написа:Geraka написа:Интересуваме колко пари ще ми вземат за извозване на колата до някой сервиз...Става въпрос за София.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар