Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пътна помощ...Цена?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Пътна помощ...Цена?

Интересуваме колко пари ще ми вземат за извозване на колата до някой сервиз...Става въпрос за София.
    Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

30-50лв. е в рамките на града.Обикновено е 30лв. в едната посока и 50лв. ако желаеш връщане обратно.Ако ти искат повече - не се занимавай

Коментар

Re: Пътна помощ...Цена?

Geraka написа:
      Интересуваме колко пари ще ми вземат за извозване на колата до някой сервиз...Става въпрос за София.
      Ми на мен ми взеха 50лв. от бул. Пушкин до кв. Борово след катастрофата. Мисля, че толкова горе долу взимат, около 50лв.
      Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

виж и коя компания ти е каското или гражданската ...някои имат 30км.безплатна пътна помощ иначе в рамките на софия ще се спазариш за не повече от 30 лева ..това ми напомни как си докарах колата от ямбол до софия с ПП
        фиатче Браво 2.0

Коментар

В рамките на града и на мен сами вземали 30лв (когато си карах първата кола към моргата),но днес чичо ми се обади да ми каже че е катастрифирал около Плевен и за да му докарат Мареята до Русе ще му вземат 300лв на мен ми се виждат много ,но тои вече се е спазарил.
          fiat coupe 2.0 16V

Коментар

Град Варна .... 23.12.2008г ... катастрофа в центъра на града ... около 23 часа ... тъй като беше адски студ и заваля сняг ... полицаите казаха че могат да извикат пътна помощ която да напише и фактура за пред каското ... та дотук всичко супер ... колата е рекламна и е на ресторант ... след като доиде камиона .. качиха колата и я закараха на не повече от 3,5км доиде и момента за плащане .... цялото удоволствое ... стуваше 116 лв !!! като в цената и фактурата ясно пишеше ... 40лв качване ... 40лв сваляне и още дреболий до 116лв. Като се замисля за толкова пари ще взема едно кораво въже и щях да я досуркам до мястото !!!!!!! Внимавайте на кой се обаждате !!!! Само за сравнение ... когато родителите ми имаха проблем с колата ... някъде около Мелник ... от Мелник до Сандаски с престои цяла нощ на камиона в гараж им струваше 35лв. Но тъй като хората дори са ги закарали до хубав хотел ... цената е станала 40лв ... петте лева са дадени доброволно след изричния отказ на майсторите да вземат 5 лева за транспорта до хотела.
            Красота - http://www.youtube.com/watch?v=Fe-w2TdG0Qo

Коментар

Полицаите играят заедно с пътната помощ, защо мислите са така услужливи? На колегата преди 3-4 години му взеха 10лв за качване + 10лв/км. Сега ще са доста по-солени тея цени.
              Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Geraka написа:
                Когато скъсах жило на съединителя - от Лъвов мост до "Дунев" на Червено знаме - 40лв.Понеже беше неделя обиколихме няколко сервиза, но само там се навиха да я приемат.
                Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

SokOtPraskova написа:
                  Geraka написа:
                  Ми на мен ми взеха 50лв. от бул. Пушкин до кв. Борово след катастрофата. Мисля, че толкова горе долу взимат, около 50лв.
                  И на мен след катастрофата ми взеха 48лв. точно. Става въпрос за СБА, дадоха си и фактура хората.Иначе докато чакахме КАТ събрах около 5-6 визитки за пътна помощ от преминаващи коли.
                  Ex Fiat 126P
                  Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
                  Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
                  Alfa Romeo 147 1.6 TS
                  Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Слава богу колата запали и няма да я товаря на пътна помощ...за втрои път и се разминава ....мерси все пак на всички за отговорите.
                    Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Working...
                    X