Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Лятото наближава... мотоциклетите също!!!

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #31
    Зависи от мотора, колега. Ако имаш пистов мотор 1100 куб. см., с 80 км/ч ще караш на 1-ва, а ако мотора е чопър V2 1100 куб. см. с 80 км.ч. ще си на 3-та или по-скоро 4-та.Да, прави се, че някои мотористи карат неразумно и достатъчно бързо, но за разлика от тези, които са с коли, мотористите не са защитени от кабини, купета и еърбегове!Като е тръгнал да си играе на руска ролетка с 200 км.ч. - оставете го да се самоубива, не го убивайте вие!

    Коментар


      #32
      Никой не е казал, че нарочно ще ги убиваме. Като не са защитени от кабини и купета да мислят малко преди да карат с 200+.
      The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

      Коментар


        #33
        Има драйвъри (типично лелки и дядовци) които карат на магистралата с не повече от 100 в дясната лента и когато настигнат камион (ограничен на 90) те просто си дават ляв мигач и влизат в лявата лента и продължават с 100 изпреварването. На мен с колата ми се е случвало така да ме изненадат, а колата спира много по добре от мотор! Незнам дали знаете до мотори с ABS все още рядко се срещат!А иначе се шегувах с един моторист по Тракия (нейкид Хонда или Ямаха мисля караше). Той се юрка с 180 аз съм зад него в лявата лента, кара така 5-6 минути, умори се и се дръпне в дясно и аз след него също намаля и в дясно, след малко пак се прегърби и газ 180 аз пак след него! Дето се казва пазих му гърба почти до Пловдив!
        F31 BMW 320d

        Коментар


          #34
          Тurbodieselcomby написа:
          Има драйвъри (типично лелки и дядовци)
          За тия Ок, ама аз си карам със 140 по магистралата, настигам камион, оглеждам се, пускам си мигача и тръгвам, досещаш се, че един мотор, движещ се с 240 (щото и такива ги има) ме настига за отрицателно време и за него все едно съм спрял. И аз да карам с 200, за да не им преча няма как да стане.
          The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

          Коментар


            #35
            Ъъъ имам спукан стоп и драскотини по багажника.Само чакам някой моторист да ме нацели,че да ми дадат някоя кинта да ги оправя.Този отзад винаги е виновен :D

            Коментар


              #36
              Хитър като стадо хлебарки :D
              F31 BMW 320d

              Коментар


                #37
                @ТурбодизеликономиПовечето съвременни мотори спират много по-добре от кола, особено пистовите, турърите, стрий... Огромна част от тях са със 2 дискови спирачки отпред и 1 отзад! ABS-ите не са рядкосрещано явление по моторите! Зле спиращи мотори са чопърите например, или такива като моя - 1 диск отпред и барабан отзад. Но съм сигурен, че с него спирам по-бързо от средностатистическият БГ автомобил!

                Коментар


                  #38
                  Хумпа, с риск да отклоня темата в друга посока (въпреки, че тя и без друго се отклони достатъчно), ще ти кажа, че грешиш Много, много рядко един мотоциклет спира за по-късо разстояние от лек автомобил През 2004г. присъствах на един облог на правата пред резиденция "Бояна", където двама мои приятели загубиха по 100лв. всеки, защото мотоциклета не можа да спре по-бързо от "Тойота РАВ4", при това от 5-6 опита!Какво ли не опитваха - 60-0км/ч., 100-0км/ч., 160-0км/ч. - не и не И като казвам спиране, разбирай СПИРАНЕ - мотор да спира с вратите напред без да падне не се вижда често, а момчето няколко пъти спря така и пак не можа да победи джипката Ето я и ТЕМАТА Това, което видях там, ме остави с отворена уста за доста дълго време!

                  Коментар

                  Working...
                  X