Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Купих си нов Фиат!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

eйййй, ама в тоя форум май само мойта кола и тази на колежката са удряни....недейте така моля ви се, ако някой от вас дойде и след оглед не успея да му докажа, че колата му е удряна му давам 20лв, става въпрос за коли втора ръка!!!не разбрахте ли, че хората не си продават здравите и перфектни коли, с които ходят на пазар и карат до 2000 борота Колата е бонбон още веднъж със здраве да си я караш в червеното
    A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
    e30 forever!

Коментар

Вече толкова много оспамихте темата че реших да пусна една снимка на едно такова пунто и да ви покажа колко е функционално .
      Прикачени файлове
      Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron

Коментар

ФИАТ многофункционална кола .
        Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
        Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Честито и от мен !Разликата в цвета да и е кусура Моята я боядисвах от едната страна преди 2 години, наскоро боядисах малко и от другата и сега си имам 3 различни нюанса на синя перла

Коментар

Kuku написа:
            Не претендирам за достоверност, за това и казвам, че на живо трябва да се види!А въздушната възглавница, евентуално, може и да е екстра, коятоп предишния собственик не е доплатил, но за топ-модела не ми се вярва
            И моето няма втори airbag за пасажера. Явно се е предлагал като допълнителна екстра. А които модели имат определено не може да се скрие от такава лепенка, общо взето заема цялото разстояние от духалката на парното до централната конзола.Относно разминаването на бронята и тн. мисля че това е съвсем нормално. Все пак си купуваме употребявани автомобили. Няма начин все някъде някой да не я жулне или подпре, особено ако е карана в по големите градове на Италия там е страшно. Такива неща са против уроки
            Fiat Punto '01, 1.8 16V HGT Abarth

Коментар

BEX---GT написа:
              eйййй, ама в тоя форум май само мойта кола и тази на колежката са удряни....недейте така моля ви се, ако някой от вас дойде и след оглед не успея да му докажа, че колата му е удряна му давам 20лв, става въпрос за коли втора ръка!!!не разбрахте ли, че хората не си продават здравите и перфектни коли, с които ходят на пазар и карат до 2000 борота Колата е бонбон още веднъж със здраве да си я караш в червеното
              за какви удари говорим ?? до колко години е кола втора употреба (демек само 2-ри собственик трябва да е ) не че съм комарджия ама виждам едни лесни 1000 лева :D
              фиатче Браво 2.0

Коментар

Колко излезе ремонта на хидравлика , че и аз имам същият проблем?

Коментар

Вярно много спам . Със здраве да си я караш и много да те слуша! Ще чакаме да я видим! П.П. Тя и мойта е удряна е ама не си личи
                  MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
                  "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
                  R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

Майсторът ми каза, че няма удари - това е. А какво трябва да се крие под лепенката - не знам, но няма ажсолютно нищо. И наистина не вярвам в Италия да са я олепили, там ако я удари някой та и и злезнат възглавниците, някой ще я прави - дръжки. А някой тука в БГ ще я купи счупена и ще лепне баш италианска тъпа лепенка.. нелогично е. Факт е, че колата си цепи направо, има страхотна возия, няма нищо общо с Бравото ми преди. И да е удряна, не ми пука изобщо даже, няма да се сърдя и на майстора, че ме е "излъгал" (не че има защо да го прави, познаваме се отдавна). Каза, че е била закачена отдолу (като от бордюр) нещо отпред отдясно, но било съвсем мъничко и си е направено. А, ако вратата е пребоядисвана (което ми се струва абсурдно), не значи нищо лошо. Утре (не дай си Боже), ако комшията мине с ключа от яд и ми дерне другата врата, ще я пребоядисам - и какво токова? Колкото до ремонта: 36лв.- диагностика; 200лв - моторче, като взеха моето;
                    Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

Я не се кахъри, нищо и няма на колата. Цял бонбон си е !! Да те радва много безавариини километри!! И може да е нахално,но ако случайно някои ден дойда на среща в София си искам возенето. Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
                      FIAT Punto 1.1 SPI '97

Коментар

Колежке даи да видим вратите и седалките Мерси !
                        Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

Утре ще ги снимам. Иначе са тъмно сини вратите с черни такива мрежички, а дръжките на вратите отвътре са сребристи.
                          Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

Re: Купих си нов Фиат!

Tornado написа:
                            Ами ти бре FIRE 8 V защо не се хвалиш бре.Май си се ъпдейтнал и ти а? http://axm-auto.com/pBB2/viewtopic.php?t=919Че и обява за продажбата не искаш да пускаш у форума аааа ти си я пуснал на сайта.
                            Упс...хвана ме в крачка... Истина е и аз, вече си имам Punto :D , но не съм се похвалил още тук , защото не ми е останало време да му направя прилични снимки и да ги постна във форума, но иначе е същото, като това което съм качил в "Гаража".
                            Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
                            Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
                            Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
                            Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"

https://www.fiat-uno.org/

Коментар

SokOtPraskova написа:
                              Утре ще ги снимам. Иначе са тъмно сини вратите с черни такива мрежички, а дръжките на вратите отвътре са сребристи.
                              Интересно звучиДаи да видим де не се стискаи
                              Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

Working...
                              X