eйййй, ама в тоя форум май само мойта кола и тази на колежката са удряни....недейте така моля ви се, ако някой от вас дойде и след оглед не успея да му докажа, че колата му е удряна му давам 20лв, става въпрос за коли втора ръка!!!не разбрахте ли, че хората не си продават здравите и перфектни коли, с които ходят на пазар и карат до 2000 борота Колата е бонбон още веднъж със здраве да си я караш в червеното
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Купих си нов Фиат!
Collapse
X
-
ФИАТ многофункционална кола .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Kuku написа:Не претендирам за достоверност, за това и казвам, че на живо трябва да се види!А въздушната възглавница, евентуално, може и да е екстра, коятоп предишния собственик не е доплатил, но за топ-модела не ми се вярваFiat Punto '01, 1.8 16V HGT Abarth
Коментар
-
BEX---GT написа:eйййй, ама в тоя форум май само мойта кола и тази на колежката са удряни....недейте така моля ви се, ако някой от вас дойде и след оглед не успея да му докажа, че колата му е удряна му давам 20лв, става въпрос за коли втора ръка!!!не разбрахте ли, че хората не си продават здравите и перфектни коли, с които ходят на пазар и карат до 2000 борота Колата е бонбон още веднъж със здраве да си я караш в червенотофиатче Браво 2.0
Коментар
-
Вярно много спам . Със здраве да си я караш и много да те слуша! Ще чакаме да я видим! П.П. Тя и мойта е удряна е ама не си личиMULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
-
Майсторът ми каза, че няма удари - това е. А какво трябва да се крие под лепенката - не знам, но няма ажсолютно нищо. И наистина не вярвам в Италия да са я олепили, там ако я удари някой та и и злезнат възглавниците, някой ще я прави - дръжки. А някой тука в БГ ще я купи счупена и ще лепне баш италианска тъпа лепенка.. нелогично е. Факт е, че колата си цепи направо, има страхотна возия, няма нищо общо с Бравото ми преди. И да е удряна, не ми пука изобщо даже, няма да се сърдя и на майстора, че ме е "излъгал" (не че има защо да го прави, познаваме се отдавна). Каза, че е била закачена отдолу (като от бордюр) нещо отпред отдясно, но било съвсем мъничко и си е направено. А, ако вратата е пребоядисвана (което ми се струва абсурдно), не значи нищо лошо. Утре (не дай си Боже), ако комшията мине с ключа от яд и ми дерне другата врата, ще я пребоядисам - и какво токова? Колкото до ремонта: 36лв.- диагностика; 200лв - моторче, като взеха моето;Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
Re: Купих си нов Фиат!
Tornado написа:Ами ти бре FIRE 8 V защо не се хвалиш бре.Май си се ъпдейтнал и ти а? http://axm-auto.com/pBB2/viewtopic.php?t=919Че и обява за продажбата не искаш да пускаш у форума аааа ти си я пуснал на сайта.Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
https://www.fiat-uno.org/
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар