Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Купих си нов Фиат!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Kuku написа:
    Не претендирам за достоверност, за това и казвам, че на живо трябва да се види!А въздушната възглавница, евентуално, може и да е екстра, коятоп предишния собственик не е доплатил, но за топ-модела не ми се вярва
    Заповядай на адрес да я огледаш :D
    Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

Да бе, да ми набият после и другото око - едно набито око ми стига

Коментар

Kuku написа:
        Да бе, да ми набият после и другото око - едно набито око ми стига
        Ти му намери още някой косур, тогава аз ще дойда на адрес и не ти мърда физическа саморазправа!

Коментар

Kuku написа:
          Шофьорската врата е пребоядисвана и би трябвало да имаш въздушна възглавница за пътника до водача - там, където е надписа Ама за това ти казвам, че трябва на живо да се види!
          Ами я погледни разликата (от първата снимка) между предния капак и калника.... Макар че на снимката според мен много лъже и наистина трябва да се види на живо .
          fiat coupe 2.0 16V

Коментар

Снимките са отвратителни, колата изглежда съвсем по-различно на живо...

Коментар

SokOtPraskova написа:
              Снимките са отвратителни, колата изглежда съвсем по-различно на живо...
              Сигурен съм :D
              fiat coupe 2.0 16V

Коментар

Мисля че колегата има предвид точно това което и на мен ми направи впечатление. А за цветовете, мойто око не е толкова набито или съм далтонист.
                Прикачени файлове
                >>> PUNTO POWER - HGT<<<

Коментар

еее са колеги тва са дреболии (нали има двигател и се движи) иначе колежке тва жълто направо ми зе акъла (колко добре му отива) а джантите са направо убиецПази си я и я караи със здраве пък ще го видим и ние съфоромците на някоя среща или пък на Батак
                  Шофирай разумно, на пътя не си сам.
                  Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
                  Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
                  Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

zarcov написа:
                    Мисля че колегата има предвид точно това което и на мен ми направи впечатление. А за цветовете, мойто око не е толкова набито или съм далтонист.
                    Точно :D
                    fiat coupe 2.0 16V

Коментар

Забелязах ги и тези луфтове, но щеше да е прекалено Все пак такива неща е възможно да се получат и от маневри при паркиране, които са неизбежни, за това и не ги посочих като забележки Един обстоен преглед на живо и всичко ще лъсне

Коментар

Kuku написа:
                        Забелязах ги и тези луфтове, но щеше да е прекалено Все пак такива неща е възможно да се получат и от маневри при паркиране, които са неизбежни, за това и не ги посочих като забележки Един обстоен преглед на живо и всичко ще лъсне
                        Като ходиш на обстоен преглед вземи поне двама трима с теб да те пазят :D ,че маи по нагоре четох ,че искат да ти набиват окото
                        fiat coupe 2.0 16V

Коментар

колешке,честито супер красавица е колицата ти привет в жълтия отбор
                          Fiat Brava 1.6 16V 2001

Не на войната по пътищата !
                          http://media.causes.com/ribbon/478500

Коментар

Да наистина има разлика в цветана шофиорската врата .Нямя са плашиш то от телефона ще е наи вероятно.Моя калник и тои е чукнат съвсем леко и се е осукал и стърчи същия кат твоя Колежке даи снимки на салона да видим седалките и корите на вратите,Мерси
                            Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

...eй за тва сокче, като мен - смених Фиата за друг, но почти никой не разбра така вървят нещата май, че ако утре ми се роди детенце и пусна снимка тук...я едното му око ще е по-различно на цвят от другото, я едното ухо ще е по-голямо, яяя аз няма да съм бащата
                              Умолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!

Коментар

Re: Купих си нов Фиат!

FIRE 8V написа:
                                SokOtPraskova написа:
                                Айде да ми е честито Пунто 1.8 HGT! Днес си я взех, а във вторник ще прехвърляме. Само дето аз ли не съм у ред не знам... нещо City-то ми взе да свети червено на екрана и няма хидравлика.. Много се притеснявам, помогнете със съвет...
                                Хайде да ти е честито HGT-то и да хилЯди А за city-то пробвай един трик , може и да се оправи.....откачи му акумолатора и после пак го закачи, запали Punto-то и го пробвай дали ще проработи.
                                Ами ти бре FIRE 8 V защо не се хвалиш бре.Май си се ъпдейтнал и ти а? http://axm-auto.com/pBB2/viewtopic.php?t=919Че и обява за продажбата не искаш да пускаш у форума аааа ти си я пуснал на сайта.
                                Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                                Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Working...
                                X