Ебаси темата - в началото честито ала бала, накрая махай колата... Ама ако някой ти каже със сигурност, че проблема е сериозен си взимай парите. Помниш колко пъти съм ти казвал, че едно 1000 лева трябва да имаш след покупката на кола, нали? Ти си умничка мисли и вземи правилното решение.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Купих си нов Фиат!
Collapse
X
-
tomazo написа:връщай я и си купи друга ,веднъж като тръгнат така нещата е..м ти и колата ти сама ли си я избира,пробва и т.н. ???Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
SokOtPraskova написа:tomazo написа:връщай я и си купи друга ,веднъж като тръгнат така нещата е..м ти и колата ти сама ли си я избира,пробва и т.н. ???фиатче Браво 2.0
Коментар
-
SokOtPraskova написа:Ми то пък взе че се оправи...само ми изкара акъла. Иначе е мноооооооооого красиво мойто Пунто и как върви..като го подкарах, щях да се забия в кофите пред мен.. :DЦелта е една,скороста е различна - HGT !
Коментар
-
Ясно е, че всичко зависи от цената, за която си купила колата и цената на евентуалния ремонт. Ако си я купила за висока сума, "без забележки" и с уверенията, че всичко е в ред, ами давай му я да си я оправя или направо да ти връща парите, щом има такава възможност. То е ясно, че в почти всяка кола 2-ра употреба има нещо за правене, но ако тръгнеш със скъпи ремонти още в началото, ще я намразиш тази кола. И освен това има толкова фиатки пунто с 4 врати, както и да го сучем за предпочитане са пред двувратките.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Честито колежке ,много е готино в жълто :D Ще ти ходи на ...... косата Yellow_Flash_Colorz_PDT_02 вземи си още едно прасковено оранжево да ти ходи и на ника :DЧудя се още как поне половината форум не си е записал час за тест драйв или поне возене Yellow_Flash_Colorz_PDT_05Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
Ми то аз свикнах да ми дават доброжелателни съвети, какво да си купя и какво не...ма в крайна сметка май хич не ми и пука..даже не знам защо споделих, както и да е. Всеки дири някаква сметка или на чужди пари или на възгледи, което според мен не е правилно. Нищо де...На мен пък ми харесва, красива е, сладка е, исках си точно такава жътичка и няма какво да се хабите с негативни коментари. В крайна сметка аз съм на 19 и не завися от никого, така че не ми пука и за разход и за 3 врати и каквото и да е. Пък Вие може да си карате каквото пожелаете, просто се похвалих, което е нормално за лапе купило си само кола, която не е съвсем стара..Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
SokOtPraskova написа:Ми то аз свикнах да ми дават доброжелателни съвети, какво да си купя и какво не...ма в крайна сметка май хич не ми и пука..даже не знам защо споделих, както и да е. Всеки дири някаква сметка или на чужди пари или на възгледи, което според мен не е правилно. Нищо де...На мен пък ми харесва, красива е, сладка е, исках си точно такава жътичка и няма какво да се хабите с негативни коментари. В крайна сметка аз съм на 19 и не завися от никого, така че не ми пука и за разход и за 3 врати и каквото и да е. Пък Вие може да си карате каквото пожелаете, просто се похвалих, което е нормално за лапе купило си само кола, която не е съвсем стара..The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Честито колежке много хубаво HGT аз по едно време бях се надъхал за такова мъничко жълтичко.Да но през периода който я караш да не ти прави проблеми и да ти носи само усмивки.И да ти кажа друго не го натискай много че скороста увлича аз затова си взех 1.4 че няма какво да ме увлече.И не слушаи какво ти приказват че била с две врати и тем подобни аз преди две година(когато бях на 1 като взимах бравото и на мен така ми викаха ама никой не послушах и още не съжалявам.Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron
Коментар
-
Да ти е четито пунтото. Ако му има нещо прави го и си го карай. Нема кола която да е тна ия години и да е като нова от магазина. В Италия нали знаеш кога продават една кола- когато нещо се счупи. Така , че не се изненадвай.Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.
Коментар
-
6ma7ka7a написа:И не слушаи какво ти приказват че била с две врати и тем подобни аз преди две година(когато бях на 1 като взимах бравото и на мен така ми викаха ама никой не послушах и още не съжалявам.Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар