Айде честито и от мен. Надявам се на някоя от срещите да се засечем и да се порадвам на друго HGT.(И на теб разбира се) Може ли да попитам колко пари си дала за колата?
Честито колежке!Много безаварийни километри!Внимавай с ръчните, ако бензина ти е в кръвта, защото аз снощи завърших в един бордюр с разцепена джанта и поражения отдолу най-вероятно.
Честито и от мен,ма карай по-лекичко че тес пунтаци бегат бая
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
еййй жълтичко .... колко търсих жълто и така и не намерих ..... Честито лека и безаварийна.Малко по малко се увеличаваме HGT -тата Ако имаш въпроси свиркай, ще помагаме с каквото може.
Ми то пък взе че се оправи...само ми изкара акъла. Иначе е мноооооооооого красиво мойто Пунто и как върви..като го подкарах, щях да се забия в кофите пред мен.. :D
Честитка колежке, но се приготвяй психически за очакван ремонт на сервото - щом ти е светнало ( отказало) веднъж значи ще откаже пак ( да не съм лош пророк, ама е така). Ако можеш да отбиеш някой лев на продавача за това - давай. Иначе най вероятно са реленцата на моторчето на сервото - има доста изписано във форума, има и хора който сме се преборили - ще ти се помогне ако се налага. Това си е стандартен проблем с модела.
Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар