Ъъъъъ, като се видим някой ден, живот и здраве на живо, щИ кажа нещо за колата ЧЕСТИТО!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Купих си нов Фиат!
Collapse
X
-
tomazo написа:и гледай да не ми се моткаш по сфетофарите да не се налага да те оскубя p.s.екстра е пунтото ,отзад е по широко като се бутнат седалките напред до краяEx'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
Еми, колата си работи и си има всичко, бях в доверен мой сервиз. На дали някой в Италия я е ударил после я е поправил, че чак я е залепил, за да не се вижда евентуално, ако Адриана тръгне да поства снимки във форума, за да може да не се личи... А и да е удрана - не ми пука хич, здравите коли ги има в магазина :D Kuku може да ни даде повече информация и за тях..Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
Не претендирам за достоверност, за това и казвам, че на живо трябва да се види!А въздушната възглавница, евентуално, може и да е екстра, коятоп предишния собственик не е доплатил, но за топ-модела не ми се вярва П.П.Те и от магазина понякога си излизат в цвят "арлекин", като е жулната тук-там при транспорта и някой "кадърен" бояджия в при нашия вносител замаже работата отгоре-отгоре, и УЖ нова, пък с нюанси
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар