Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Купих си нов Фиат!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ъъъъъ, като се видим някой ден, живот и здраве на живо, щИ кажа нещо за колата ЧЕСТИТО!!!

Коментар

Честито и от мен :D
      fiat coupe 2.0 16V

Коментар

Дам, тия от нищо не разбират.. По-модерно е "Дишай ми прахта" или "Другата кола ми е Ферари" :D
        Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

Kuku написа:
          Ъъъъъ, като се видим някой ден, живот и здраве на живо, щИ кажа нещо за колата ЧЕСТИТО!!!
          Я кажи, кажи...стана ми интересно. В момента ще е по-леко да понеса критики и тем подобни..

Коментар

и гледай да не ми се моткаш по сфетофарите да не се налага да те оскубя p.s.екстра е пунтото ,отзад е по широко като се бутнат седалките напред до края
            фиатче Браво 2.0

Коментар

tomazo написа:
              и гледай да не ми се моткаш по сфетофарите да не се налага да те оскубя p.s.екстра е пунтото ,отзад е по широко като се бутнат седалките напред до края
              Аз като тръгна няма да можеш да ме видиш къде съм, бе алоо... :D

Коментар

Шофьорската врата е пребоядисвана и би трябвало да имаш въздушна възглавница за пътника до водача - там, където е надписа Ама за това ти казвам, че трябва на живо да се види!

Коментар

Еми, край! Връщям я!

Коментар

Чеки малко

Коментар

като махнеш лепенката ще видиш дали е гръмнал еърбега .тоя кики кво набито око има
                      фиатче Браво 2.0

Коментар

tomazo написа:
                        като махнеш лепенката ще видиш дали е гръмнал еърбега .тоя кики кво набито око има
                        Направо око-рентген . Аз не видях разлика между цветовете, но съм си малко далтонист.
                        Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Еми, колата си работи и си има всичко, бях в доверен мой сервиз. На дали някой в Италия я е ударил после я е поправил, че чак я е залепил, за да не се вижда евентуално, ако Адриана тръгне да поства снимки във форума, за да може да не се личи... А и да е удрана - не ми пука хич, здравите коли ги има в магазина :D Kuku може да ни даде повече информация и за тях..

Коментар

Ади, стига кво ти пука. Карай си колата и толкова. Определено е красива
                            "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                            Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Не претендирам за достоверност, за това и казвам, че на живо трябва да се види!А въздушната възглавница, евентуално, може и да е екстра, коятоп предишния собственик не е доплатил, но за топ-модела не ми се вярва П.П.Те и от магазина понякога си излизат в цвят "арлекин", като е жулната тук-там при транспорта и някой "кадърен" бояджия в при нашия вносител замаже работата отгоре-отгоре, и УЖ нова, пък с нюанси

Коментар

екстра е колата не я мисли много ,ти и без това ,днес кофа утре бордюр ,паркиране едно друго ще я по учукаш малко и аз мойте ги правя тотална щета вместо да ги продавам споко :D колите са виновни
                                фиатче Браво 2.0

Коментар

Working...
                                X