SokOtPraskova написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Купих си нов Фиат!
Collapse
X
-
Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
-
Ей Ади, много ме кефи Пунтака и цвета е като за 19-годишна. Супер е. Пък е и с любимия ми модел джанти Перфектно! Много безаварийни ти пожелавам и се пази на пътя!"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
tyson написа:Ей Ади, много ме кефи Пунтака и цвета е като за 19-годишна. Супер е. Пък е и с любимия ми модел джанти Перфектно! Много безаварийни ти пожелавам и се пази на пътя!Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
Малиии, то мноу готино вее! Ше зема и аз да си купя таковУ.Честито сокче със здраве да си пърпориш с него.Но ако беше черно или синьо по-готино щеше да е, но щом на теб си ти харесва...Ето ти още едно позитивно мнение.Дай още малко снимки да му се порадваме.'01 Fiat Marea HLX Weekend JTD 110
'01 Citroen Xsara Break 1.6i 16V 109 hp
Коментар
-
SokOtPraskova написа:tyson написа:Ей Ади, много ме кефи Пунтака и цвета е като за 19-годишна. Супер е. Пък е и с любимия ми модел джанти Перфектно! Много безаварийни ти пожелавам и се пази на пътя!The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
SokOtPraskova Пуснато на: Вто Фев 17, 2009 9:11 am Заглавие: Ей, благодаря за хубавите отзиви! Май от тебе чувам най-позитивното нещо около Пунтото ми"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
tyson написа:SokOtPraskova Пуснато на: Вто Фев 17, 2009 9:11 am Заглавие: Ей, благодаря за хубавите отзиви! Май от тебе чувам най-позитивното нещо около Пунтото ми>>> PUNTO POWER - HGT<<<
Коментар
-
Днес го водихме на сервиз - казаха, че е в перфектно техническо състояние, без никакви удари, пратиха ни за диагностика във Вантотрейд, там установиха, че е моторчето (то едвам го закарахме, през цялото време се бъгваше). Смениха ми моторчето за сметка на младежа, който ми го продаде. Там като го видяха направо се влювиха в него. Всички майстори се изредиха да му правят кръгчета, естествено и лампата за бензина светна, ама нищо - важното е, че рабооотииии!!! :D Ще ходя да го снимам на хубава светлина и ще постна да го видите какво е сладурско..Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
SokOtPraskova написа:Днес го водихме на сервиз - казаха, че е в перфектно техническо състояние, без никакви удари, пратиха ни за диагностика във Вантотрейд, там установиха, че е моторчето (то едвам го закарахме, през цялото време се бъгваше). Смениха ми моторчето за сметка на младежа, който ми го продаде. Там като го видяха направо се влювиха в него. Всички майстори се изредиха да му правят кръгчета, естествено и лампата за бензина светна, ама нищо - важното е, че рабооотииии!!! :D Ще ходя да го снимам на хубава светлина и ще постна да го видите какво е сладурско..Marea Weekend HLX Jtd 110
oO(_)____////____(_)Oo
Коментар
-
SokOtPraskova написа:Всички майстори се изредиха да му правят кръгчета, естествено и лампата за бензина светна, ама нищо - важното е, че рабооотииии!!! :D Ще ходя да го снимам на хубава светлина и ще постна да го видите какво е сладурско..Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
RoMeO_156_GTA написа:SokOtPraskova написа:Всички майстори се изредиха да му правят кръгчета, естествено и лампата за бензина светна, ама нищо - важното е, че рабооотииии!!! :D Ще ходя да го снимам на хубава светлина и ще постна да го видите какво е сладурско..
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар