Айде да ми е честито Пунто 1.8 HGT! Днес си я взех, а във вторник ще прехвърляме. Само дето аз ли не съм у ред не знам... нещо City-то ми взе да свети червено на екрана и няма хидравлика.. Много се притеснявам, помогнете със съвет...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Купих си нов Фиат!
Collapse
X
-
Ми то пишеше City със зелено на таблото, и аз си викам дай да видя какво е без него. Натиснах копчето City което е до тия за джамците и изведнъж тръгвам и не мога да завия.. егати волана..после натискам пак копчето City и пак си е твърд. Сега свети зелено City и до него едно кормилце в червено и няма хидравликаEx'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
А честито на колежката, да си я кара със здравеПродавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
Punto. 1.2 16v. 86hp+
Коментар
-
Сокче, честито, много да те слуша и много да те рава в дългите и безаварийни километри!П.П.Имаш да черпиш и пролетнта среща ми се струва прекрасна възможност за това П.П.Сервото, когато е изключено, изобщо не трябва да свети нищо, а когато е включено свети само зелен надпис "City" - явно има някакъв проблем с хидравликата
Коментар
-
Re: Купих си нов Фиат!
SokOtPraskova написа:Айде да ми е честито Пунто 1.8 HGT! Днес си я взех, а във вторник ще прехвърляме. Само дето аз ли не съм у ред не знам... нещо City-то ми взе да свети червено на екрана и няма хидравлика.. Много се притеснявам, помогнете със съвет...Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
Търси се..
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар