за триене
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
за триене
Collapse
X
-
За външния вид е ясно,него ще си го огледаш,сега влизаме вътре.Огледай добре салона в какво състояние е ,дали няма нещо счупено по седалките,работят ли им механизмите.Оттам мини към таблото провери дали работят всички контролни уреди,провери си всички допълнителни копчета (фарове,халогени ако има реотани ,огледала ако са ел.) и т.н.След това можеш да я покараш,за да видиш как върви и дали се чуват някакви шумове или ако ме питаш мен ,след обиколката я закарай направо в някой сервиз за да ти прегледат колата в какво състояние е .Добре е сервиза да има софтуер за фиат ,за да ти направят и комп. диагностика.Мисля ,че съм дал полезни съвети ,я ако съм пропуснал нещо ,колегите да допълват. КЪСМЕТMULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
-
Честито да си я караш със здраве! Колега, ако колата наистина е на 98500км., а това можеш да го провериш през компютъра, просто няма смисъл да сменяш ролките, ремъка може, но и за него ще е рано, оригиналните издържат поне до 150 000км. а новите ролки не се знае какви ще са и може да се разбият за 20 000км.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
to4niq написа:как да го проверя през компютъра?и какво искаш да кажеш ,че трябва да сменя само маслото?майстора каза че се сменяли на 90 000 км ролките и ремъците--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
честито и от менШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар