Вчера докато паркирах ужулих леко предната броня в един камък. Не е нещо кой знае какво, но ме дразнат такива козметични дефекти. Хрумна ми да маскирам драскотината със някакъва лепенка. Ще сложа една върху драскотината на бронята в дясно и още една от ляво за да стане симетрично. Мисля ,че нещо с цветовете на италианското знаме ще подхожда добре. Търся лепенка с размери- височина:3-4 см. и дължина 5-7 см. Някой ако знае от къде мога да купя таива лепенки нека да сподели. Може и да са някакви други , но е добре да са свързани с марката "FIAT".
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Лепeнки с цветовете на италианския флаг
Collapse
X
-
Иди в някое рекламно студио За 10 мин ти я правят струва около 10-20 лева май не помняAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Ако ще разпечатваш само италиянския трикольор - то ще платиш цената само на лист-а хартия - а те ще ти извадят доста повече бройки на същия лист от колкото си искал - е, поне при мен беше така.karolev>> Георги Каролев; Brava 100 16V SX 103hp 10.'98 - R.I.P. 04.04.2018
https://www.facebook.com/groups/FiatFIBulgaria/ - ФИАТ ФЕНОВЕ в БЪЛГАРИЯ във Facebook
Коментар
-
Re: Лепeнки с цветовете на италианския флаг
VooDoo написа:Вчера докато паркирах ужулих леко предната броня в един камък. Не е нещо кой знае какво, но ме дразнат такива козметични дефекти. Хрумна ми да маскирам драскотината със някакъва лепенка. Ще сложа една върху драскотината на бронята в дясно и още една от ляво за да стане симетрично. Мисля ,че нещо с цветовете на италианското знаме ще подхожда добре. Търся лепенка с размери- височина:3-4 см. и дължина 5-7 см. Някой ако знае от къде мога да купя таива лепенки нека да сподели. Може и да са някакви други , но е добре да са свързани с марката "FIAT".
Коментар
-
lubomm написа:Във Варна при гарвана можеш да намериш всякакви лепенки има и един магазин във западна промишлена зона е и там има много ама много лепенки отиваш и избираш и си тиSEAT Leon Cupra 300
Triumph Street Triple 765 R
Коментар
-
VooDoo написа:lubomm написа:Във Варна при гарвана можеш да намериш всякакви лепенки има и един магазин във западна промишлена зона е и там има много ама много лепенки отиваш и избираш и си ти
Коментар
-
lubomm написа:гарвана е на улица мир под ОМВ бензиностанциятаа в западна промишлена е сложно бившото ОПСО мисля че се казваше вътре в него като минеш ще го видиш ако не си разбрал пак ще те посъветвам пакMaxSpeed написа:Колега,по-добре ожулена,от колкото лепенки да накичваш като някой гоулфаджия,но това е мое мнениеSEAT Leon Cupra 300
Triumph Street Triple 765 R
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар