Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за строителни материали

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въпрос за строителни материали

Искам да попитам дали има някой запознат с цените на строителните материали. Говоря по специално за ситно натрошен камък, баластра, филц или нещо от този род. Понеже паркирането вече стана мисия невъзможна и от известно време тук с съседите от блока паркираме в една полянка пред блока. Обаче като завали дъжд и става еб*ти калта. И като влезна в колата и става лайняна работа. ЗНАМ че не е редно, но сме решили да насипем нещо такова на тревата и да не си вкарваме кал в колите. Пак повтарям ЗНАМ че не е редно и че от общината могат да ни треснат акт, но просто няма начин. Слагаме си главите в торбита и .. каквото сабя покаже. Та има ли някой представа за цени. Говорим за 1 самосвал. Интересува ме цена с транспорт. Говорим за Люлин, Надежда, Западен парк, Обеля, .. този район.

За един камион натрошен асфалт от преасфалтирането на улиците на едни от нашия блок им взеха 40лв преди година.
    Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

тъи са приятел знам че искаш да го насипеш но Хасвалта не ти го препоръчвам -защото Ако ти треснат глобата немож да го манеш от там :D препоръчвам ти Нестандартно 0.5 (не се смеите така се казва) 0.5 е едрината на камака - тва е много добро за настилкии то съдържа натрошена скална маса с едрина до 5см един камион не излиза много обещавам утре да звънна един тел. и ще кажа цена за района на Люлин (цената за другите да е +/-5-10 лв/на камион)
      Шофирай разумно, на пътя не си сам.
      Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
      Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
      Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

spark написа:
        За един камион натрошен асфалт от преасфалтирането на улиците на едни от нашия блок им взеха 40лв преди година.
        120лв. за камион в момента.
        Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

todorshalev написа:
          тъи са приятел знам че искаш да го насипеш но Хасвалта не ти го препоръчвам -защото Ако ти треснат глобата немож да го манеш от там :D препоръчвам ти Нестандартно 0.5 (не се смеите така се казва) 0.5 е едрината на камака - тва е много добро за настилкии то съдържа натрошена скална маса с едрина до 5см един камион не излиза много обещавам утре да звънна един тел. и ще кажа цена за района на Люлин (цената за другите да е +/-5-10 лв/на камион)
          Благодаря предварително. Ако имаш познати които се занимават с това, и има от къде да натовари и с какво да ги извози до пред блока, ще е супер. Ще чакам развитие. Пак благодаря

Коментар

////Punto//// написа:
            todorshalev написа:
            Благодаря предварително. Ако имаш познати които се занимават с това, и има от къде да натовари и с какво да ги извози до пред блока, ще е супер. Ще чакам развитие. Пак благодаря
            колега както обещах обадих се иии цената е около 200-250 лева става въпрос за един камион 12 кубика (едно Ивеко :D ) ако си навит ще ти дам телефона на лично да си говориш за ден и мястоПС:цената вкючва материал + транспорт (люлин)
            Шофирай разумно, на пътя не си сам.
            Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
            Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
            Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

Working...
            X