Искам да попитам дали има някой запознат с цените на строителните материали. Говоря по специално за ситно натрошен камък, баластра, филц или нещо от този род. Понеже паркирането вече стана мисия невъзможна и от известно време тук с съседите от блока паркираме в една полянка пред блока. Обаче като завали дъжд и става еб*ти калта. И като влезна в колата и става лайняна работа. ЗНАМ че не е редно, но сме решили да насипем нещо такова на тревата и да не си вкарваме кал в колите. Пак повтарям ЗНАМ че не е редно и че от общината могат да ни треснат акт, но просто няма начин. Слагаме си главите в торбита и .. каквото сабя покаже. Та има ли някой представа за цени. Говорим за 1 самосвал. Интересува ме цена с транспорт. Говорим за Люлин, Надежда, Западен парк, Обеля, .. този район.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за строителни материали
Collapse
X
-
тъи са приятел знам че искаш да го насипеш но Хасвалта не ти го препоръчвам -защото Ако ти треснат глобата немож да го манеш от там :D препоръчвам ти Нестандартно 0.5 (не се смеите така се казва) 0.5 е едрината на камака - тва е много добро за настилкии то съдържа натрошена скална маса с едрина до 5см един камион не излиза много обещавам утре да звънна един тел. и ще кажа цена за района на Люлин (цената за другите да е +/-5-10 лв/на камион)Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
todorshalev написа:тъи са приятел знам че искаш да го насипеш но Хасвалта не ти го препоръчвам -защото Ако ти треснат глобата немож да го манеш от там :D препоръчвам ти Нестандартно 0.5 (не се смеите така се казва) 0.5 е едрината на камака - тва е много добро за настилкии то съдържа натрошена скална маса с едрина до 5см един камион не излиза много обещавам утре да звънна един тел. и ще кажа цена за района на Люлин (цената за другите да е +/-5-10 лв/на камион)
Коментар
-
////Punto//// написа:todorshalev написа:тъи са приятел знам че искаш да го насипеш но Хасвалта не ти го препоръчвам -защото Ако ти треснат глобата немож да го манеш от там :D препоръчвам ти Нестандартно 0.5 (не се смеите така се казва) 0.5 е едрината на камака - тва е много добро за настилкии то съдържа натрошена скална маса с едрина до 5см един камион не излиза много обещавам утре да звънна един тел. и ще кажа цена за района на Люлин (цената за другите да е +/-5-10 лв/на камион)Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар