Ей, абе мама му стара и проста кола от 1 година нещо отзад в дясно дрънчи по корите и днес ми беше свободен деня и махнах всички кори отзаде в дясно. Купих си самозалепяща дунапренена лента и онова покритие дето се слага под ламинирания паркет. Пурво налепих навсякъде тая лента където се създава контакт между кората и купето после отгоре закрепям това покривало дето се слага под ламината не го знам как се казва точно. И доволен сглобявам с идеята че ще имам по безшумна кола.След като сглобих тръгнах да правя пробно кръгче и за мое огромно съжаление шума беше с една идея по малко по мои прости изчисления около 10% малко
като за сметка на това сега ипъква дрънченето от капака на багажника - колата е Браво.И тоя прослувът капак какво дрънчи и той навсякъде съм налепил от тая дунапренена лента даже взех едно одеало отворих багажника и го постлах точно отгоре където е бравата на багажника и само пуснах капака без да се затваря и тръгвам да карам пак дрънчи от което си правя изводи че друненето не идва при контакта на вратаа със купето остава само стъклото да дрънчи друг вариянт не виждам освен в колата ми да има полтъргаист вече ми писна от тва дрънчене кво да правя то един голф 3 мноо по малко дрънчи от моята бе баси майката и те кояри и те що не спряха да дрънча кво искат още не съм оставил местенце където да се допира със купето и пак дрънчат и кората на багажника съм махал и пак си дрънчи.....
![Evil or Very Mad](https://www.fiatforum.bg/core/images/smilies/icon_evil.gif)
Коментар