Много ми е интересно - има ли тука хора, дето да се кефят да направят с двете си ръце нещо полезно по колата си (не говоря за ремонти!, пази боже :D ). Чудим се с едни мои хора, дали пък ние нещо не сме наред, та от време на време се хващаме - тука да нанесем покритие, там да пооправим -де драскотина, де дупка от цигара или друго дефектче, добавчица в резервоара и прочие...дали не е опасна тая нагласа (не дай боже - да не премине в мания няква си?! ).
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колата и Аз - Интимно (насаме:)
Collapse
X
-
добре, де..
Romeo, това твоето май си е чиста каръщина(сиреч лош късмет, братче). Повечето коли им отива, все едно жена след фризьор и козметик, ама истински :D . Добре де, колеги, и какво им правите по вашите коли? Дайте да обменим опит, на нас чат-пат си ни е тръпкаАко можеш да си го представиш, значи можеш да го направиш.
Коментар
-
LiGuru написа:Е който чупи, ще ръчка по колата много ясно.Това правих днес --->Малко кит за пластмаса, шкурка леко с пистолета и става по-здрава от яице ....Ако можеш да си го представиш, значи можеш да го направиш.
Коментар
-
хаха, колко безсмислени работи съм направил и правя по колата си не е истина...обиччам перфектни луфтове, мразя скърцания, имайки фиат, знаете за да се махнат скърчанията колко работа се изисква...отвън, тук-там малко боичка, аз съм си правил лайсните и антикрилата и станаха перфектни, 4 слоя боя и 4 лак, ето за какво говорим...почти 4-5 пъти седмично си я чистя на бързо, като се прибирам, тупам стелките и минавам с едив парцал таблото на бързо..ето такива неща си правя, мисля, че и за това ставаше въпрос в тематаA big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
ЛЕле момци... аз наистина имам проблем... Напоследък само ръчкам нещо.. Миналта седмица ми хрумна, чче ще боядисвам пласмасите в купето. ОК. На половина свършено ( става яко). Тази седмица пък си помислих че искам да си претапицирам плата на вратите и седалките иииииии до като се опомня вече бях в магазина и си копувах плат. Мали заиби.Продавам трабант с цвят бананова кора с лек удар от валяк... Ако ви няма мога да ви го пусна под вратата... :D
Коментар
-
Винаги можеш да ръчнеш по нещо в колата.Но в повечето случаи всичко опира до парите,не толкова до желанието и липсата на време.Иначе и аз я ръчкам от време на време моята,винаги измислям по нещо ново незнам може и да е заразноThe Fiat 128 is a most successful 1100cc car with sales of over 1,750,000 in the past five years. Why? Simply because it gives you more for your money-and it's much more enjoyable to drive.
Zastava GT 55
Коментар
-
Грижа се колата да изглежда като хората. Да ми е приятно да я карам. Чиста я от вътре като имам време, затягам пластмасите, преди няколко дни купих и смених лампичките на пепелника и тази в багажника. Тези дни ще ходя при бояджия да направи малко боя че на една автомивка ми свалиха боята на наскоро боядисания преден калник.Fiat Bravo 1.9 JTD 105 HP
-------------------------------------
1f Y0u C4N rE4D Th1S, i7 1s t1Me T0 7uRn 0FF Y0Ur PC 4Nd Ge7 Life!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар