Я каква добра идея, аз съм За наистина за сега май това е най-добрият вариант, да си ползваш караваната, а след време да си направиш къщата.. На мен много ми харесват тези къщи по америксанския тертип, хем при нас няма много урагани нещо ми говориха от сорта около 100кв.м - 20-25000$, не знам дали е истина, но ми се струва доста изгодно А относно караванат, аз си я представям върху сив каменен чакъл - дето го има под автокъщите, трябва да се сещаш отпред пейчица, масичка и естествено бирата и скарата се подразбират..а след време дай Боже някоя хубава къща, басейнче и тъй нататък караваната тогава може да остане за пазача :DУспех в начинанието
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До хората с каравани
Collapse
X
-
Хее :D Владе благодаря за подкрепата и пожеланията Сетих се за какво говориш, само трябва да намеря от къде да купя този чакъл, иначе е екстра като предложение. По принцип има там една тераса, която ще се ползва, така че ми трябва само да застеля мястото на което ще кацне нейно величество Лек ден на всичкиУмолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!
Коментар
-
BEX---GT написа:А относно каравант, аз си я представям върху сив каменен чакъл - дето го има под автокъщите, трябва да се сещашEx'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
ls1 написа:Какво означава гаранция 50 години? Ако след 20 години ми протече покрива идва фирмата го оправя безплатно или добро пожелание като рекламите за прах по телевизията?Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар