Колеги приятелката орева орталъка, че иска такъв и вече ми пуши главата! Кажете ми откъде мога да си купя ето такъв заек и дали изобщо мога да намеря в Бургас такъв? П.п.: Дори иска да е бял! Поздрави.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Откъде в Бургас да си купя клепоух заек? :D
Collapse
X
-
Ееееее не! !!! Направо изби рибата с тая тема Или зайците, пак става. Ама нали требе си помагаме, я виж ето тук http://www.dalavera.net/product/view/i/645833/c/4/ малко е старичко, но кой знае... и май е за Варна. Е тука има някакъв друг, той пък в София. http://www.all4deal.com/index.php?vid=243 И е черен.
-
BEX---GT написа:една приятелка има заек, да знаеш, че тр да му чистиш през ден, че понасмръдва, а като почне да си сменя козината, лелееееей иначе са големи сладуриFiat Bravo 1.2 16v/82 hp....
...E90..incoming..!!
Коментар
-
за заека
Колега дано да ме разбереш по обясненията:трагваш от свобоедни по Александровска подминаваш Кенвелото(пада ти се отляво).Продалжаваш надолу и преди тая новата сграда,която ти е отдясно(скоро я пуснаха-една такава черна стъклена) има един безистен с обувки и булченски рокли(също отдясно).там има зоомагазин и ми казаха, че скоро са гледали там зайчета.Другото място е някаде зад кино Септември имало голям зоомагазин.Дано да намериш, че знам кво е да ти реват на главата:"искам,искам". УспехEx. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
Re: за заека
z_sutrov написа:Колега дано да ме разбереш по обясненията:трагваш от свобоедни по Александровска подминаваш Кенвелото(пада ти се отляво).Продалжаваш надолу и преди тая новата сграда,която ти е отдясно(скоро я пуснаха-една такава черна стъклена) има един безистен с обувки и булченски рокли(също отдясно).там има зоомагазин и ми казаха, че скоро са гледали там зайчета.Другото място е някаде зад кино Септември имало голям зоомагазин.Дано да намериш, че знам кво е да ти реват на главата:"искам,искам". УспехFiat Bravo 1.2 16v/82 hp....
...E90..incoming..!!
Коментар
-
Колега,радвай се че иска заек...моята ми надува главата за ПОР Но дори и да стане чудо и да го вземем,само не ми е ясно какще се разбират с БруноFiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар