Колеги приятелката орева орталъка, че иска такъв и вече ми пуши главата! Кажете ми откъде мога да си купя ето такъв заек и дали изобщо мога да намеря в Бургас такъв? П.п.: Дори иска да е бял! Поздрави.
Колега дано да ме разбереш по обясненията:трагваш от свобоедни по Александровска подминаваш Кенвелото(пада ти се отляво).Продалжаваш надолу и преди тая новата сграда,която ти е отдясно(скоро я пуснаха-една такава черна стъклена) има един безистен с обувки и булченски рокли(също отдясно).там има зоомагазин и ми казаха, че скоро са гледали там зайчета.Другото място е някаде зад кино Септември имало голям зоомагазин.Дано да намериш, че знам кво е да ти реват на главата:"искам,искам". Успех
Колега дано да ме разбереш по обясненията:трагваш от свобоедни по Александровска подминаваш Кенвелото(пада ти се отляво).Продалжаваш надолу и преди тая новата сграда,която ти е отдясно(скоро я пуснаха-една такава черна стъклена) има един безистен с обувки и булченски рокли(също отдясно).там има зоомагазин и ми казаха, че скоро са гледали там зайчета.Другото място е някаде зад кино Септември имало голям зоомагазин.Дано да намериш, че знам кво е да ти реват на главата:"искам,искам". Успех
Сетих се къде е колега, ще отида да проверя, а този зад кино Септември е в уличката на Бакарди, там няма...
Следва да провериш по-големите зоомагазини, например този срещо І-во РПУ. По фердинандова към пазара има едно малко магазинче. Друг голям имаше срещу изхода от кино Септември, но бях чул че са го развалили
Коментар