Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Още един лаптоп проблем !!

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #16
    Ако процесора му е 1.73 а работи на 850, сигурно имаш проблем с дъното или процесора. Пусни едно лайв сд за да си сигурин че не е от операционната система, там ще си видиш и процесора на колко работи и загрява ли.Има лайв сд-та на линукс, и на windows.
    Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
    Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

    Коментар


      #17
      doofiat написа:
      Защо си мисля, че е много шум за нищо Колега, слушай сега! Отиваш в Метро или някой PC-магазин и купуваш спрей с въздух. В Метро спрея май е най-евтин - 10 лв.След това продухваш много добре охладителния радиатор на лапа. Няма лошо да продухаш и всички други отвори.Ако проблема пак не се реши ще се окаже, че имаш наистина проблем, който може и да е чисто технически - параметрите на лаптопа може да са слабички за твоите нужди.
      Колега това е много правилно, ако лаптопа загрява, но за целта колегата трябва да установи дали от това е проблема.Друго, което важи за 90% от лаптопите е, че праха се набива на вътрешния изход на радиатора и не може да се изсмучи, ако се продуха със спрей, праха ще се разнесе вътре и ефекта ще е ден до пладне.Затова ако има директен достъп - сваляне на охладителя и почистване.При такава процедура температурите падат с едно 20ина градуса
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

      Коментар


        #18
        Следвай стъпките, почисти всичко внимателно и смени пастата на процесора. http://www.irisvista.com/tech/laptop...assembly_1.htmИмам две дъна на M40X, които си отидоха с подобни симптоми... едното бе здръстено отвътре с прах.

        Коментар


          #19
          Супер мерси на всички.Отворих лаптопа и забърсах прахоляка вътре(беше си доста) и температурата падна около 20-ина градуса.
          Не карайте колата си по-бързо, отколкото лети вашия ангел-спасител!!!

          Фиат Браво:1,6V 103hp 1996

          Коментар


            #20
            А така. Да знаете друг път, че температурни проблеми се решават с подобряване на охлаждането, не със софтуерни интервенции. А че тук ставаше въпрос за температурен проблем е очевАдно от първия пост.
            Fiat Bravo Dynamic 1.9 Multijet '08, Mercedes A170 CDI '02
            Suzuki SX4 1.9 DDIS '09, powered by FIAT
            Ex: Marea 2.4 JTD 2000
            Ex: Brava 1.6 1997
            Ex: Puntо 1.1 1994

            Коментар

            Working...
            X