Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нека Подкрепим "Белоградчишките скали"

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Нека Подкрепим "Белоградчишките скали"

Уважаеми колеги нека подкрепим "Белоградчишките скали" за едно от седемте природни чудеса на света. Бяхме на четвърто място вече сме на трето. Остава ни да изместим само още две неща неща и се класираме. Това ще бъде страхотна реклама за България и много хора ще научат за нашата малка държава. УспехГласувайте и дано успеем: http://www.new7wonders.com/nature/en...gradchikRocks/

--------------------

...малко да те подкрепя със снимки...
    Прикачени файлове
    Fiat Bravo, 1.6 - 103 hp

Коментар

Много е красиво там... пък и е в България, грехота е да не го продкрепя
      Fiat Marea Weekend ELX 1.6 16V /// Lancia Delta 2 LE 1.6 16V /// Renault 21 GTS 1.7mpi

Коментар

Направих опит да гласувам, но тъй като английския език не ми е най-силната страна, моля някой да обясни подробно как става гласуването. До колкото успях да разбера имам право на един вот със седем избора. Това означава, че освен за "Белоградчишките скали трябва да гласувам задължително за още 6 обекта подредени по предпочитание, или не съм разблал правилно...
        Peugeot 301
        Punto 1.9 JTD - на жената

Коментар

venco67 написа:
          Направих опит да гласувам, но тъй като английския език не ми е най-силната страна, моля някой да обясни подробно как става гласуването. До колкото успях да разбера имам право на един вот със седем избора. Това означава, че освен за "Белоградчишките скали трябва да гласувам задължително за още 6 обекта подредени по предпочитание, или не съм разблал правилно...
          Да трябва да гласуваш за още 6 неща. Гласуваш за каквото искаш, само не гласувай за нещо друго от категорията скали.Те са разделени на 7 групи: скали, реки, острови...Ние трябва да сме първи с Скалите за да станем от 7-те чудеса. И ако гласуваш за Белоградчишките скали и Гранд каньон (който е на 2ро място пред нас в момента) намаляваш нашият шанс за подеда.

--------------------

Коментар

Грехота, но все още не съм ходил на Белоградчишките скали.Гласувах за тях, на 1-во място.Останалите 6 гласа сложих както следва:2. Охридското езеро3. Река Дунав4. Ниагарският водопад5. Планината Олимп6. Скалите в Кападокия7. Големият бариерен риф

Коментар

В неделя гледах едно предаване, не помня кое и къде, но тогава Белоградчишките скали бяха на четвърто място, днеска са на трето, утре...
              Fiat Marea weekend

Коментар

Вече го направих от 5-те си имейл адреса Давайте смело! Колкото пощи имате, прецъкайте ги всичките!!!
                Бай Фичо - ега ти пауъра!!!

Коментар

И аз се разписах
                  "Умният човек не вярва на всичко което чуе,
                  не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."

Коментар

Само искам да кажа че ако някой е гласувал още в началото сега може да гласува пак, защото това вече е втори кръг - финален.

--------------------

Коментар

И аз, и аз гласувах Ай малко напън и късмет....
                      karolev>> Георги Каролев; Brava 100 16V SX 103hp 10.'98 - R.I.P. 04.04.2018
                      https://www.facebook.com/groups/FiatFIBulgaria/ - ФИАТ ФЕНОВЕ в БЪЛГАРИЯ във Facebook

Коментар

Ето тук и аз съм дал няколко собствени снимки от скалите: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=16425Усещането на място няма нищо общо със снимките - това трябва да се види!
                        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Huku написа:
                          venco67 написа:
                          Да трябва да гласуваш за още 6 неща. Гласуваш за каквото искаш, само не гласувай за нещо друго от категорията скали.Те са разделени на 7 групи: скали, реки, острови...Ние трябва да сме първи с Скалите за да станем от 7-те чудеса. И ако гласуваш за Белоградчишките скали и Гранд каньон (който е на 2ро място пред нас в момента) намаляваш нашият шанс за подеда.
                          Ваййй, що не ти прочетох поста по-рано. Гласувал съм за още куп скали Хубавото е, че не съм гласувал за Гранд каньон Позагледах аз, че пише категории, но не си направих труда да разбера какви са тези категории всъщност.Ще се поправя от другите си мейл адреси.

Коментар

Скалите са много красиви, но не са уникални в световен мащаб.От друга страна, ако спечелим и какво? Като дойдат туристите, като видат мръсотията по улиците, дупките по пътищата, като се наложи да газят в кал, за да стигнат до скалите - дали мислите, че ще се върнат? Правилното е не да се мъчим да правим туризъм и след това да създаваме условия за това, а първо да създадем условията, после да правим туризма.
                            Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Re: Нека Подкрепим "Белоградчишките скали"

Huku написа:
                              Уважаеми колеги нека подкрепим "Белоградчишките скали" за едно от седемте природни чудеса на света. Бяхме на четвърто място вече сме на трето. Остава ни да изместим само още две неща неща и се класираме. Това ще бъде страхотна реклама за България и много хора ще научат за нашата малка държава. УспехГласувайте и дано успеем: http://www.new7wonders.com/nature/en...gradchikRocks/
                              Би ли разяснил на такива като мен, които не знаят английски, как се гласува Иначе съм твърдо за.чичо Нено
                              Fiat Punto 1,1- 1996г.
                              газ-бензин , "Lovato"

Коментар

Working...
                              X