Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нека Подкрепим "Белоградчишките скали"

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ele написа:
    Скалите са много красиви, но не са уникални в световен мащаб.От друга страна, ако спечелим и какво? Като дойдат туристите, като видат мръсотията по улиците, дупките по пътищата, като се наложи да газят в кал, за да стигнат до скалите - дали мислите, че ще се върнат? Правилното е не да се мъчим да правим туризъм и след това да създаваме условия за това, а първо да създадем условията, после да правим туризма.
    Добре, че черноморието ни е супер уникално и тук се изсипва цветът на световния туризъм Изобщо не знам с къф акъл ходи който и да било на нашето мило родно моренце.В този ред на мисли - рипай до тавана от радост, че все пак има кой да ви напсува във Варна и идват някакви хора и си оставят парите в града и около него, па било то и за 3-4 месеца в годината. Пък, ако не те е срам, недей да гласуваш и продължавай да сквернословиш по отношение на Белоградчишките скали, ако и да са 5 самосвала чакъл
    Бай Фичо - ега ти пауъра!!!

Коментар

DEYAN IYI написа:
      ele написа:
      Скалите са много красиви, но не са уникални в световен мащаб.От друга страна, ако спечелим и какво? Като дойдат туристите, като видат мръсотията по улиците, дупките по пътищата, като се наложи да газят в кал, за да стигнат до скалите - дали мислите, че ще се върнат? Правилното е не да се мъчим да правим туризъм и след това да създаваме условия за това, а първо да създадем условията, после да правим туризма.
      Добре, че черноморието ни е супер уникално и тук се изсипва цветът на световния туризъм Изобщо не знам с къф акъл ходи който и да било на нашето мило родно моренце.В този ред на мисли - рипай до тавана от радост, че все пак има кой да ви напсува във Варна и идват някакви хора и си оставят парите в града и около него, па било то и за 3-4 месеца в годината. Пък, ако не те е срам, недей да гласуваш и продължавай да сквернословиш по отношение на Белоградчишките скали, ако и да са 5 самосвала чакъл
      не ме е срам. Трябва ли да ме е срам, че не искам и няма да гласувам? Не мисля.Освен това в България има много по-достойни претенденти точно в тази категория, например Духлата или Ягодинската пещера. А и това гласуване е като Евровиизия - ще спечели не най-достойният, а този, чиято страна е най-активна. Не виждам каква връзка има Варна с това гласуване. Аз не твърдя, че Варна е най-красивия град или най-добрият град за живеене. Не казвам и че черноморието е уникално, напротив, то прилича точно на тоалетната, с която ни оприличиха, както, между другото, изглежда и половин България. Когато се научим да уважаваме страната, да не хвърляме боклуци, когато се оправи инфраструктурата туристите сами ще дойдат, защото има много уникални места, които си заслужават да бъдат посетени. До тогава, обаче, можем само да мечтаем за тези туриси.
      Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Между другото, и на мен ми заприлича на Евровизия Гласувах вече няколко пъти, но това едва ли са най-значимите и интересни природни забележителности по света.Липсват много интересни и уникални места - например Памуккале ( http://relax.rozali.com/po-sveta/p8480.html )

Коментар

Въпросът не беше каква е Варна, а че е хубаво, че има туристи.Ти, ако щеш, си гласувай :P Това, че е като Евровизия, ... ами то и изборите в България са като Евровизия Белоградчишките скали може да не са най-убаото нящо, ама са стигнали в някаква измислена класация до 3-тото място и си струва ние, доколкото нещата зависят от нас, да извоюваме някаква полза за окаяната си Родина. Тази глупава шеговита класацийка може да е ценна инвестиция за бъдещето на онзи регион. И не виждам защо да не се подкрепи, след като е на цената на един имейл равно на нула.Според мен ще спечелят сърбите в нашата категория, подобно на Евровизия. Не, че са повече от нас, а имат някакво себеуважение и могат да се справят с Каньона и американците. Айде със здраве :P

Коментар

ВТОРО МЯСТО!!!

Коментар

Готово. С две ръце
              FIAT Marea ex
              FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
              Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

DEYAN IYI написа:
                ВТОРО МЯСТО!!!
                Вече сме втори колеги, изместихме Великия Град Каньон остава само да изместим и дявоския град в Сърбия и сме първи

--------------------

Коментар

Не може да бъде Вече сме на ПЪРВО МЯСТО!!! Сега трябва да го задържим!!!

Коментар

БРАВО на нас да придължаваме в Същият дух

--------------------

Коментар

аиде и от мене
                      преди FIAT-BRAVO1.9JTD сега FIAT-MAREA1.8-16v

Коментар

Айде и от мене
                        преди FIAT-BRAVO1.9JTD сега FIAT-MAREA1.8-16v

Коментар

Побитите камъни край Варна не са ли световен феномен? Или нещо съм грешка?Защо ги няма в класацията?П.П. Иначе за Белоградишките скали вече гласувах!

Коментар

Не може всичко в България да се сложи, Обектитете са се избирали от международна комисия, има наистина много красиви места в България, но ние все пак сме малка страна и много малко знаят за нас, трябва да се радваме че дори и едно нещо имаме, А даже сме и на ПЪРВО МЯСТО.

--------------------

Коментар

ele написа:
                              не ме е срам. Трябва ли да ме е срам, че не искам и няма да гласувам? Не мисля.Освен това в България има много по-достойни претенденти точно в тази категория, например Духлата или Ягодинската пещера. А и това гласуване е като Евровиизия - ще спечели не най-достойният, а този, чиято страна е най-активна. Не виждам каква връзка има Варна с това гласуване. Аз не твърдя, че Варна е най-красивия град или най-добрият град за живеене. Не казвам и че черноморието е уникално, напротив, то прилича точно на тоалетната, с която ни оприличиха, както, между другото, изглежда и половин България. Когато се научим да уважаваме страната, да не хвърляме боклуци, когато се оправи инфраструктурата туристите сами ще дойдат, защото има много уникални места, които си заслужават да бъдат посетени. До тогава, обаче, можем само да мечтаем за тези туриси.
                              Е, не вярвах, че ще доживея мига в който ще го кажа, но... абсолютно съм съгласен с теб по тоя въпрос!
                              Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Гледах вчера по телевизията някакъв репортаж от Белоградчик. Общо взето няма НИКАКЪВ мерак за инвестиция от страна на общината за подкрепа на туризма. Настройката е ’Ехееее, ами идвайте, давайте си парите, ние сме тук и сме готови да ги вземем без грам лев да сме вкарали’. Бях на Белоградчишките скали тази есен и нещо не ми прави направи впечатление някакъв ентусиазъм да има. Да не говорим гнусната касиерка като почна да ни досажда дали пък не сме знаели някаква квартира във Варна евтина.Тези хора там не заслужават вниманието и усилията които им отделяте.

Коментар

Working...
                                X