Аз не съм карал БМВ, един път съм карал Голф 3 GTI. Но за една друга кола да ви кажа нещо интересно - взех си Мерцедес 190 2.0. Откакто съм с тази кола, някак си не ми се настъпва. Така е направена и така вози, че не предразполага към ръчкане. Поне при мен така се получи. Не знам на какво се дължи - на това, че е по-тиха, че не скърцат пластмасите по нея, че е по-запазена от старата ми, че по-лесно се кара или на нещо друго. Но тази кола просто ме кара да карам по-кротко. А иначе е по-мощна от другата ми кола, която сега стои неподвижна - Темпра 2.0. Нея някак си все ми се щеше да я ръчна. Мерцедеса е с 10 коня отгоре и върви - веднъж го пробвах на един съвсем празен терен. Щях да стана пумпал, защото мощността е на задните колела, а те бяха с 2 различни гуми. Но върви яко. Обаче не ми се ръчка. Предполагам, че ако беше нов Мерцедес още по-малко щеше да ми се настъпва.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Днес имах страшен късмет или за ненормалните по пътищата
Collapse
X
-
Добри ... големите коли са така.. карах Субаро до скоро и при мен се получи същото - никакъв интерес към екшън на пътя. Колата беше доста "напомпана" и правеше чудеса по асфалта. Няколко пъти сам оставял гъзетата на "точки" след мен. Но някак си не ми идваше да я ръчкам. Поне при мен е така - голяма, мощтна кола - спокойно каране, малка и пъргава - простотии на пътя !lancia Zeta 2.0 turbo HL /чип-тунинг от TECNOTEMARACING, 16'джанти MELBER, EIBACH окачване , REMUS ауспух
ех' FIAT Bertone X 1/9 - 1500 - 5 speed '82 June
Lanchia Dedra 1600 i.e -пенсионирана
Коментар
-
x 1/9 написа:Добри ... големите коли са така.. карах Субаро до скоро и при мен се получи същото - никакъв интерес към екшън на пътя. Колата беше доста "напомпана" и правеше чудеса по асфалта. Няколко пъти сам оставял гъзетата на "точки" след мен. Но някак си не ми идваше да я ръчкам. Поне при мен е така - голяма, мощтна кола - спокойно каране, малка и пъргава - простотии на пътя !Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
Карам изключително на метан. Това предполага пенсионерско каране, но уви. Днес налях за пръв път бензин 98 октана, само за експеримент. Такава резачка, 1600 килограмова резачка. Тръгваш кротко, тежкарско и тъкмо като захапят голфове, пежа и дуги къси коли, натискаш и се чува приятния фалцет и си на следващия светофар....сам. На метан не е точно същото, но не е за пренебрегване. Само, че остава угризението, че мъчиш машинката, особено като знаеш колко й е леко със истинското гориво.Lancia Kappa, 2.0 20V, 155 k. с., бензин/метан
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар