Mitko написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Днес имах страшен късмет или за ненормалните по пътищата
Collapse
X
-
Днес имах страшен късмет или за ненормалните по пътищата
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...Етикети: –
-
То този следващият път ще се срещне с ТИР и тогава или ще се прибере бързо или ще е под камиона.А лятото по пътя към Бургас,особено след Сливен какви изпреварвания правят,само им трябва някои новобранец да им е насреща и вместо спирачка да скочи яко на газта,тогава какво ще стане както са колони от автомобили и в двете посоки,направо не ми се мисли.Дано не се случва това.Обаче някои хора като седнат в хубав автомобил и си мислят,че стават равни с боговете.
Коментар
-
По подобен сценарий един "безсмъртен" който пътуваше от Сливен в посока София, ми смачка предния калник и ми отнесе огледалото, а аз си карах като баба с една лада с 80, а оня изпреварва един камион и не мисли за пребиране и ме връхлита с бясна скорост аз скочих на спирачките и влезнах колкото можеше в банкета но той все пак неуспя да мине между мен и камиона и ме удари добре, че се прибрах иначе бях пътник. А идиота даже неспя да погледне кво му има на колата. Абе ужас не ни се говори какво може да ти се случи както си караш съвсем нормално.........PUNTO 1.1 94г.
Коментар
-
Humppa
peho написа:То този следващият път ще се срещне с ТИР и тогава или ще се прибере бързо или ще е под камиона.А лятото по пътя към Бургас,особено след Сливен какви изпреварвания правят,само им трябва някои новобранец да им е насреща и вместо спирачка да скочи яко на газта,тогава какво ще стане както са колони от автомобили и в двете посоки,направо не ми се мисли.Дано не се случва това.Обаче някои хора като седнат в хубав автомобил и си мислят,че стават равни с боговете.
Коментар
-
стига де ,това не е война все пак ,на всеки му се случва да бърза или да кара неразумно .когато се размине без инциденти ,може само да чукнеме на дърво .Добре ,че в случая Митко има добра реакция.аз мисля,че на пътя трябва да почнеме да пазиме не само себе си, и другите гаранция ще намалеят поне с 50% ПТП-тата....ама и аз какво говоря ,като съм същият лудак .p.s.лека и безаварийна на всичкифиатче Браво 2.0
Коментар
-
Re: Днес имах страшен късмет или за ненормалните по пътищата
Mitko написа:Колеги, днес преживах най-страшната пътна ситуация в живота си. Карах по околовръсното от Овча Купел 2 към Бояна. Скоростта ми беше нормална за такъв път 70-80км/ч. Пред сервиза на Volkswagen пътя прави лек завой надясно и видимостта е ограничена. На излизане от завоя виждам че срещу мен с бясна скорост лети BMW 7. Беше много близо и не даваше признаци да се прибира, а в дясно от мен имаше мантинела. Запалихме гумите и се разминахме на боя. Кой ги пуска тия на пътя
Коментар
-
КАТ съществува като институция, но не каква да е, а като подразделение на Националния статистически институт - събира и обобщава информация.И аз обаче да дам малко акъл как да натриваме носовете на фукльовците. Ясно, че няма смисъл да се бориш с тях като пребиеш и себе си. Но той техния манталитет е във всяко действие и може да бъде порязан навсякъде. Вчера съм си спрял на един светофар и между мен и предния има 2 метра. От дясно има паркирали коли и платното е неизползваемо. Има обаче място колкото за 2 коли, където може да се вмъкнеш. И един фукльо с огромен нов джип влиза там и след това ми дава мигач и завива докрай волана да мине пред мен като светне зелено. Аман от такива - и тука да се направи на тарикат и през съвсем малка дупка да те изпревари и да се престрои пред теб. Ама като светна зеленото аз как си се залепих за предния и затрових 2-та метра. И тоя с джипа подивя, също както и клаксона му. Чисто, безопасно и достатъчно наказание. Нека го е яд, че не е успял да задоволи собственото си нахалство...Добри Божилов
www.komentari.com
Коментар
-
Dobri написа:КАТ съществува като институция, но не каква да е, а като подразделение на Националния статистически институт - събира и обобщава информация.И аз обаче да дам малко акъл как да натриваме носовете на фукльовците. Ясно, че няма смисъл да се бориш с тях като пребиеш и себе си. Но той техния манталитет е във всяко действие и може да бъде порязан навсякъде. Вчера съм си спрял на един светофар и между мен и предния има 2 метра. От дясно има паркирали коли и платното е неизползваемо. Има обаче място колкото за 2 коли, където може да се вмъкнеш. И един фукльо с огромен нов джип влиза там и след това ми дава мигач и завива докрай волана да мине пред мен като светне зелено. Аман от такива - и тука да се направи на тарикат и през съвсем малка дупка да те изпревари и да се престрои пред теб. Ама като светна зеленото аз как си се залепих за предния и затрових 2-та метра. И тоя с джипа подивя, също както и клаксона му. Чисто, безопасно и достатъчно наказание. Нека го е яд, че не е успял да задоволи собственото си нахалство...Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:По-далеч от БМВ-та, или голфове, такъв извод съм си направил! Не знам, защо, но малоумниците си купуват само такива коли!!??!FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC
Коментар
-
Обикновенно са служебни. Нашите шофьори в банката карат по подобен начин и то точно 7-ма серия и Range Rover. Според мен е въпрос на време да се претрепят, обаче и шефовете ги натискат все да бързат, незнам дали земята ще се обърне ако стигнат в Бургас 30 минути по-рано.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
Не се дразня от подобни ситуации на извънградско. Няма как да не се случи да засечеш някого или тебе да засекат. По светофарите обаче е друго. Точно когато чакаш културно и по правилата, все се намира някой тарикат да ти покаже, че само тъпаците правят като теб. Преди години случайно карах служебната Ниса и се срещнахме с един Мерцедес(софийски естествено) на мост с указан ред за преминаване. Предимството беше мое и бях преполовил моста когато колегата се зададе от другата посока. Започна да ми свети, помислих човека има зор. Като се доближихме на 2 метра, колегата подаде глава от прозиреца и вика "невиждаш ли че ти пресветвам бе педераст" и продължи напред. Дали се сещате какво стана по-нататък? Погледнах в огледалото, после подадох глава през прозореца, по всичко личеше, че се готвя да карам назад. Само че вместо назад, дадох на първа и достатъчно газ и .....нямаше много разстояние за засилка, но веднага от радиятора му протече антифриза и единия фар изчезна някаде. Колегата изкочи изапочна да рита Нисата. Резултата беше бутане още 2 метра докато Мерджана се усука и затвори нацяло пътя. Наложи се да се връщам назад и да минавам през реката, която беше почти пресъхнала и имаш нещо като брод. Това се случи 1992г., от тогава често ми се иска да имам Ниса. Хубава работа би свършила по кръстовищата.Lancia Kappa, 2.0 20V, 155 k. с., бензин/метан
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар