Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Днес имах страшен късмет или за ненормалните по пътищата

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Днес имах страшен късмет или за ненормалните по пътищата

Mitko написа:
    Запалихме гумите и се разминахме на боя. Кой ги пуска тия на пътя
    Дай на неграмотната горила БМВ 7-ца, па му гледай простотията Мислят се за безсмъртни, но така ли е в действителност...
    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
    Нека Силата на бъде с Нас...

Re: Днес имах страшен късмет или за ненормалните по пътищата

Пълно безредие цари по улиците, КАТ съществува само като институция.
    1997 Brava 1.6, 16V

Коментар

Такива се чувстват по-мъже сигурно! Лайняри!!!! Мразя такива боклуци!!!

Коментар

То този следващият път ще се срещне с ТИР и тогава или ще се прибере бързо или ще е под камиона.А лятото по пътя към Бургас,особено след Сливен какви изпреварвания правят,само им трябва някои новобранец да им е насреща и вместо спирачка да скочи яко на газта,тогава какво ще стане както са колони от автомобили и в двете посоки,направо не ми се мисли.Дано не се случва това.Обаче някои хора като седнат в хубав автомобил и си мислят,че стават равни с боговете.

Коментар

По подобен сценарий един "безсмъртен" който пътуваше от Сливен в посока София, ми смачка предния калник и ми отнесе огледалото, а аз си карах като баба с една лада с 80, а оня изпреварва един камион и не мисли за пребиране и ме връхлита с бясна скорост аз скочих на спирачките и влезнах колкото можеше в банкета но той все пак неуспя да мине между мен и камиона и ме удари добре, че се прибрах иначе бях пътник. А идиота даже неспя да погледне кво му има на колата. Абе ужас не ни се говори какво може да ти се случи както си караш съвсем нормално.........
          PUNTO 1.1 94г.

Коментар

peho написа:
            То този следващият път ще се срещне с ТИР и тогава или ще се прибере бързо или ще е под камиона.А лятото по пътя към Бургас,особено след Сливен какви изпреварвания правят,само им трябва някои новобранец да им е насреща и вместо спирачка да скочи яко на газта,тогава какво ще стане както са колони от автомобили и в двете посоки,направо не ми се мисли.Дано не се случва това.Обаче някои хора като седнат в хубав автомобил и си мислят,че стават равни с боговете.
            Леле малееее, пътувал съм го този маршрут през лятото веднъж - към края на сезона, когато взсички гъзета се връщат с бащините си колици към София, а аз пътувах към Слънчев бряг. Честно казано не мисля 2-ри път да минавам през там. Как оживях още се чудя.

Коментар

стига де ,това не е война все пак ,на всеки му се случва да бърза или да кара неразумно .когато се размине без инциденти ,може само да чукнеме на дърво .Добре ,че в случая Митко има добра реакция.аз мисля,че на пътя трябва да почнеме да пазиме не само себе си, и другите гаранция ще намалеят поне с 50% ПТП-тата....ама и аз какво говоря ,като съм същият лудак .p.s.лека и безаварийна на всички
              фиатче Браво 2.0

Коментар

Re: Днес имах страшен късмет или за ненормалните по пътищата

Mitko написа:
                Колеги, днес преживах най-страшната пътна ситуация в живота си. Карах по околовръсното от Овча Купел 2 към Бояна. Скоростта ми беше нормална за такъв път 70-80км/ч. Пред сервиза на Volkswagen пътя прави лек завой надясно и видимостта е ограничена. На излизане от завоя виждам че срещу мен с бясна скорост лети BMW 7. Беше много близо и не даваше признаци да се прибира, а в дясно от мен имаше мантинела. Запалихме гумите и се разминахме на боя. Кой ги пуска тия на пътя
                Късмет си извадил, пий по едно за здраве и друг път да не ти се случва!!!А, по пътищата, докато се кара ще има произшествия, но иска много внимание и взаимно уважение! Сега, в Бьлгария е модерна гъзарията и тя се прави от всичко негативно!Лошото е, че ще трябва да минат поколения докато се цивилизоваме....

Коментар

Какво ли да кажа аз след като заради такъв съм вече 2-ри месец без кола. И май ще загубя още един, като гледам как работят съвместно българските застрахователи и доверените им сервизи.

Коментар

По-далеч от БМВ-та, или голфове, такъв извод съм си направил! Не знам, защо, но малоумниците си купуват само такива коли!!??!
                    Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

КАТ съществува като институция, но не каква да е, а като подразделение на Националния статистически институт - събира и обобщава информация.И аз обаче да дам малко акъл как да натриваме носовете на фукльовците. Ясно, че няма смисъл да се бориш с тях като пребиеш и себе си. Но той техния манталитет е във всяко действие и може да бъде порязан навсякъде. Вчера съм си спрял на един светофар и между мен и предния има 2 метра. От дясно има паркирали коли и платното е неизползваемо. Има обаче място колкото за 2 коли, където може да се вмъкнеш. И един фукльо с огромен нов джип влиза там и след това ми дава мигач и завива докрай волана да мине пред мен като светне зелено. Аман от такива - и тука да се направи на тарикат и през съвсем малка дупка да те изпревари и да се престрои пред теб. Ама като светна зеленото аз как си се залепих за предния и затрових 2-та метра. И тоя с джипа подивя, също както и клаксона му. Чисто, безопасно и достатъчно наказание. Нека го е яд, че не е успял да задоволи собственото си нахалство...
                      Добри Божилов
                      www.komentari.com

Коментар

Dobri написа:
                        КАТ съществува като институция, но не каква да е, а като подразделение на Националния статистически институт - събира и обобщава информация.И аз обаче да дам малко акъл как да натриваме носовете на фукльовците. Ясно, че няма смисъл да се бориш с тях като пребиеш и себе си. Но той техния манталитет е във всяко действие и може да бъде порязан навсякъде. Вчера съм си спрял на един светофар и между мен и предния има 2 метра. От дясно има паркирали коли и платното е неизползваемо. Има обаче място колкото за 2 коли, където може да се вмъкнеш. И един фукльо с огромен нов джип влиза там и след това ми дава мигач и завива докрай волана да мине пред мен като светне зелено. Аман от такива - и тука да се направи на тарикат и през съвсем малка дупка да те изпревари и да се престрои пред теб. Ама като светна зеленото аз как си се залепих за предния и затрових 2-та метра. И тоя с джипа подивя, също както и клаксона му. Чисто, безопасно и достатъчно наказание. Нека го е яд, че не е успял да задоволи собственото си нахалство...
                        Аз редовно наказвам такива тарикати на Патриарха, кръстовището до Ялта като идвам от БСФС-то. Там лентите са четири, като най-дясната е отделена с островче и е за дясно, има отделна секция на светофара. Най-лявата е само за наляво - посока Народно събрание. Аз винаги спирам в следващата лента, защото пък в следващата за направо често има тролеи. Като светне зелено винаги има задници отляво, които искато да продължат направо. Винаги държа малка дистанция с предната кола и никога не пускам тарикатите. Странното е, че на това кръстовище често има полицаи, които само наблюдават! А от лента предназначена за една посока да тръгнеш в друга си е нарушение и за такова нещо са ми писали акт, като бях млад шофьор. Извода обаче е, че винаги ще има такива гащници, които бярзат занякъде и им минава номера, защото все някой ги пуска! Не трябва да ги пускате, така ставате съучасници в нарушението!
                        Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Vladim написа:
                          По-далеч от БМВ-та, или голфове, такъв извод съм си направил! Не знам, защо, но малоумниците си купуват само такива коли!!??!
                          Лошото е, че не си ги купуват ами им ги дават, защото ако си се бръкнал яко за такава (7-ца например) едва ли ще я караш така .....
                          FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
                          ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC

Коментар

Обикновенно са служебни. Нашите шофьори в банката карат по подобен начин и то точно 7-ма серия и Range Rover. Според мен е въпрос на време да се претрепят, обаче и шефовете ги натискат все да бързат, незнам дали земята ще се обърне ако стигнат в Бургас 30 минути по-рано.
                            Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
                            Fiat Linea 1.3 Multijet'08
                            Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
                            http://forum.fiat-bg.org

Коментар

Не се дразня от подобни ситуации на извънградско. Няма как да не се случи да засечеш някого или тебе да засекат. По светофарите обаче е друго. Точно когато чакаш културно и по правилата, все се намира някой тарикат да ти покаже, че само тъпаците правят като теб. Преди години случайно карах служебната Ниса и се срещнахме с един Мерцедес(софийски естествено) на мост с указан ред за преминаване. Предимството беше мое и бях преполовил моста когато колегата се зададе от другата посока. Започна да ми свети, помислих човека има зор. Като се доближихме на 2 метра, колегата подаде глава от прозиреца и вика "невиждаш ли че ти пресветвам бе педераст" и продължи напред. Дали се сещате какво стана по-нататък? Погледнах в огледалото, после подадох глава през прозореца, по всичко личеше, че се готвя да карам назад. Само че вместо назад, дадох на първа и достатъчно газ и .....нямаше много разстояние за засилка, но веднага от радиятора му протече антифриза и единия фар изчезна някаде. Колегата изкочи изапочна да рита Нисата. Резултата беше бутане още 2 метра докато Мерджана се усука и затвори нацяло пътя. Наложи се да се връщам назад и да минавам през реката, която беше почти пресъхнала и имаш нещо като брод. Това се случи 1992г., от тогава често ми се иска да имам Ниса. Хубава работа би свършила по кръстовищата.
                              Lancia Kappa, 2.0 20V, 155 k. с., бензин/метан

Коментар

Working...
                              X