Честито да ти е жива и здрава.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ааау колеги ще откача от радост,роди ми се дъщеря :)
Collapse
X
-
благодаря ви. Всичко най-хубаво и на вас.Голяма радост ми е затова исках да ви се похваля. Кризата,безработицата и другите неприятности не могат да ме накарат да не се насалзявам като почне да ми се смее и гука. Просто забравам всичко.От сега и търся шапка фиат /като мойта/ или др. отличителни газариики.
Коментар
-
Колко добре те разбирам колега как се чувстваш и какво ти е отвътре Колко е хубаво малкото ви слънчице!!!- Да ви е жива и здрава, засмяна и добричка- и да ви ядосва малко сладко Много се радвам за вашето семейство и за всички с бебоци Това са най хубавите неща..... п.с. Пропуснал съм да ти честитя тогава ( на 09.02) за което се извинявам ама след, като се роди моята дъщеря, като цяло станах малко нередовен във форума......"Що за човек е човекът, който не прави света по-добър?"
Коментар
-
vin_d написа:ееехе кой кът мен вече си имам 2ве шофюрки.
Коментар
-
Благодаря и на вас всичко най-хубаво.Ами тя наща малко ми се стува,че се прави на дявол.Не ще да пълзи изобщо,обикаля с паяка здраво,пък да я хванеш за яката варви бързо, семейството и приятели като я видад как варви падат от смях,стъпва на пръсти като балерина се едно има невидими токчета.Сама като е на леглото издебва ни бута се назад до края и слиза и тръгва да варви.Обаче пък как сменя каналите на ТВ.немате си найдея,и като вземе дистанционото сочи към ТВ.Бели за сега не и идват на акъла.От вчера подараци мн. и сеа малката Ивона седи им се радва.От колелото на колата и обратното.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар